Kate Hudson:

- De lange, lyse lokkene var en del av varemerket hennes, så denne endringen er drastisk!

Hollywood-skjønnhet Kate Hudson er nesten ikke til å kjenne igjen - og det var sønnen som sto for stilendringen.

KATE HUDSON: I sommer klippet skuespiller Kate Hudson bort det lange håret til fordel for en superkort sveis. Ingen tvil om at hun kler begge deler! FOTO: NTB Scanpix
KATE HUDSON: I sommer klippet skuespiller Kate Hudson bort det lange håret til fordel for en superkort sveis. Ingen tvil om at hun kler begge deler! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når vi tenker på skuespiller Kate Hudson (38) ser vi for oss vi lange, lyse beach-lokker, sand mellom tærne, vaniljeduft og bohemsk stil. Hun er selve oppskriften på en ekte California-skjønnhet!

Overraskelsen var derfor stor da hun i sommer dukket opp med en mørkere, superkort hårsveis. Hun var nesten ikke til å kjenne igjen! Men, som utgavesjef og moteansvarlig Stine Therese Strand så fint sier: Alt kler den smukke!

- Yes, det er Kate Hudson et levende bevis på! Forvandlingen fra de lange, lyse lokkene til den helt korte og mørke frisyren er stor – og ganske modig. Jeg vil tro at hun klippet seg for en rolle, men ser absolutt ikke bort ifra at hun vil beholde den nye looken også etter endt innspilling. Det er ingen tvil om at hun kler den nye frisyren, den får ansiktet hennes til å «poppe»! forklarer Stine Therese begeistret.

LES OGSÅ: Slik får Kate Hudson stjernekroppen!

- Barna mine brydde seg egentlig ikke

Og hun har helt rett, Kate Hudson har klippet bort de karakteristiske lokkene i forbindelse med en jobb. Det var hennes stefar Kurt Russell (66) som avslørte hvilket prosjekt hun endret look for.

- Jeg vet ikke om katta er ute av sekken, men jeg tror hun skal spille i musikalen som Sia skal regissere. Det høres fantastisk ut, så jeg håper at det skjer!, sa han i et intervju, ifølge W Magazine, kort tid før Kate Hudson selv publiserte et bakom-bilde på sosiale medier fra nettop Sia-musikalen «Sisters».

Freedom 🙌💇 Compliments of @siathisisacting ❤️ #OurBeautifulDirector

Et innlegg delt av Kate Hudson (@katehudson)

I slutten av september åpnet Kate Hudson opp om sin nye hårsveis i et intervju med E!Online, og avslørte at sønnen Bingham Bellamy (6) fikk lov til å shave bort hennes lange hår.

- Det var faktisk Bing som klippet meg. Jeg tenkte at dersom han var en del av prosessen så kom det ikke til å komme som et sjokk på ham. Barna mine brydde seg egentlig ikke, forklarer Kate i intervjuet.

Hun har Bing og Ryder (13) fra to tidligere forhold. I dag er hun kjæreste med musiker Danny Fujikawa.

LES OGSÅ: Oh yes, disse 6 triksene gjør deg supersexy!

- Drastisk endring!

KKs moteansvarlig Stine Therese Strand påpeker at det er et relativt vågalt trekk å klippe bort det som for Kate Hudson er blitt et varemerke.

- Kate har holdt seg til den samme hårfargen, lengden og stilen gjennom hele karrieren, og det er blitt en del av varemerket hennes. Når hun nå først gjorde en endring, var den virkelig drastisk!

Men det er ingen tvil om at Kate Hudson nå har fått en mye mer edgy og unik stil - se bare på de superhotte bildene som er tatt av henne de siste ukene:

Kate Hudson er datteren til Hollywood-legenden Goldie Hawn (71), og har selv gjort karriere som skuespiller i filmer som «Hvordan bli dumpet på 10 dager» (2003), «Bride Wars» (2009) og «Deepwater Horizon» (2016).

LES OGSÅ: Dette synes gutta om damer med kort hår vs langt hår!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer