Ble mobbet:

– De låste meg inn i skap og lo av meg

Kjenner du igjen filmstjernen?

TØFFE ÅR: Denne jenta ble mobbet på skolen. I dag er hun én av verdens mest berømte skuespillerinner. FOTO: Twitter
TØFFE ÅR: Denne jenta ble mobbet på skolen. I dag er hun én av verdens mest berømte skuespillerinner. FOTO: Twitter Vis mer
Publisert

Hun ble født en oktoberdag i byen Reading i England til foreldrene Sally Anne og Roger John. Førstnevnte jobbet som barnevakt og servitrise, mens sistnevnte jaktet de godene roller som skuespiller – med varierende hell. For å få hjulene til å gå rundt, tok han på seg alskens strøjobber.Hun er én av fire søsken, og har irske og svenske røtter.Stjernen studerte drama ved Redroofs Theatre School. Gjennombruddet kom som 15-åring i den britiske TV-serien «Dark Season» fra 1991, og deretter fulgte opptredener i filmene «Heavenly Creatures» og «Sense and Sensibility».Gjennombruddet kom dog i filmen som de fleste av oss fremdeles forbinder henne med i dag, til tross for at det er hele 23 år siden premieren... Nemlig «Titanic».Den ble raskt den mest innbringende filmen noensinne og beholdt tittelen frem til «Avatar» overtok førsteplassen i 2010. (Fun fact: «Titanic» og «Avatar» ble begge regissert av James Cameron.)Kos deg med en av favorittscenene våre fra den rørende, opprivende klassikeren her:

Du gjettet kanskje at det er snakk om Kate Winslet (44)? I så fall har du helt rett!I dag er hun en av verdens mest berømte skuespillere; hverdagen består av prisutdelinger, røde løpere, klirring i champagneglass, svindyre gallakjoler, digre hus (i flertall), luksuriøse ferier... En tilværelse det er lite å utsette på, altså.Men livet har ikke alltid vært en dans på roser for briten. Langt derifra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer