AnneMa og Dundar

- De mener jo faktisk at jeg er for gammel, og at han ikke kan elske meg

AnneMa (62) og ektemannen Dündar (28) gir ikke opp håpet om gjenforening.

ANNEMA OG DUNDAR: Ekteparet er stormende forelsket, og bryr seg ikke om kritikken som hagler. FOTO: Privat
ANNEMA OG DUNDAR: Ekteparet er stormende forelsket, og bryr seg ikke om kritikken som hagler. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

I TVNorge-programmet Grenseløs kjærlighet er vi blitt kjent med kjæresteparet Anne Marit Yuvali (62) og tyrkiske Dündar (28).

Til tross for at det nesten er 34 års aldersforskjell mellom dem, er kjærligheten sterk, og de drømmer om at han skal få oppholdstillatelse i Norge slik at de kan starte på samlivet sammen.

Paret møttes via en datingapp, og giftet seg i Tyrkia i begynnelsen av pandemien.

De har fått avslag på søknaden om familiegjenforening av UDI, med bakgrunn i at det er sannsynlighetsovervekt for at ekteskapet fra søkerens side er et såkalt omgåelsesekteskap - der hovedformålet med å gifte seg er å oppnå tillatelse til å oppholde seg i Norge.

AnneMa, som hun kalles blant venner, stilte i begynnelsen av juni opp på God Morgen Norge på TV 2, der hun oppdaterte seerne om status på forholdet. Også Dündar var innom sendingen - via video fra Tyrkia.

- Det er frekkhetens nådegave, for å si det sånn. De mener jo faktisk at jeg er for gammel. De mener at han ikke kan være glad i meg, eller elske meg, forteller AnneMa på spørsmål fra programleder Desta Marie Beeder om hvordan hun opplever avslaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer