AnneMa og Dundar

- De mener jo faktisk at jeg er for gammel, og at han ikke kan elske meg

AnneMa (62) og ektemannen Dündar (28) gir ikke opp håpet om gjenforening.

ANNEMA OG DUNDAR: Ekteparet er stormende forelsket, og bryr seg ikke om kritikken som hagler. FOTO: Privat
ANNEMA OG DUNDAR: Ekteparet er stormende forelsket, og bryr seg ikke om kritikken som hagler. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

I TVNorge-programmet Grenseløs kjærlighet er vi blitt kjent med kjæresteparet Anne Marit Yuvali (62) og tyrkiske Dündar (28).

Til tross for at det nesten er 34 års aldersforskjell mellom dem, er kjærligheten sterk, og de drømmer om at han skal få oppholdstillatelse i Norge slik at de kan starte på samlivet sammen.

Paret møttes via en datingapp, og giftet seg i Tyrkia i begynnelsen av pandemien.

De har fått avslag på søknaden om familiegjenforening av UDI, med bakgrunn i at det er sannsynlighetsovervekt for at ekteskapet fra søkerens side er et såkalt omgåelsesekteskap - der hovedformålet med å gifte seg er å oppnå tillatelse til å oppholde seg i Norge.

FORELSKET: Ekteparet AnneMa og Dundar bryr seg ikke om kritikken som hagler fordi det er 33 års forskjell mellom dem. FOTO: Privat
FORELSKET: Ekteparet AnneMa og Dundar bryr seg ikke om kritikken som hagler fordi det er 33 års forskjell mellom dem. FOTO: Privat Vis mer

AnneMa, som hun kalles blant venner, stilte i begynnelsen av juni opp på God Morgen Norge på TV 2, der hun oppdaterte seerne om status på forholdet. Også Dündar var innom sendingen - via video fra Tyrkia.

- Det er frekkhetens nådegave, for å si det sånn. De mener jo faktisk at jeg er for gammel. De mener at han ikke kan være glad i meg, eller elske meg, forteller AnneMa på spørsmål fra programleder Desta Marie Beeder om hvordan hun opplever avslaget.

- Vi er akkurat like glade i hverandre, selv om UDI mener noe annet. Vi argumenterer med sannheten.

Kan ikke leve to parallelle liv

Tidligere har AnneMa åpnet opp overfor KK om all kritikk hun og ektemannen opplever fra fjern og nær.

- Man blir lei seg og oppgitt over alt det stygge folk kan få seg til å skrive.

Hun erkjenner overfor KK at det er tøft å ikke få lov til å tilbringe hverdagen med ektemannen.

– Vi kan ikke leve to parallelle liv. Ett hvor vi jobber og lever i land hver for oss og ett hvor vi tar fri og reiser for å få til å være sammen. Akkurat nå lever vi i et vakuum hvor vi går og venter på melding om innvilget søknad. Det er vanskelig å leve på den måten. Det er en kamp.

Dündar har skrevet i en WhatsApp-melding til KK at det er tungt å være så langt unna den man elsker.

– Det er en forferdelig følelse å være borte fra sin kone. Jeg savner henne. Men alt vi kan gjøre er å vente på respons fra UDI. Jeg sjekker e-posten min hver dag for å se om det er kommet svar fra dem. Det er trist.

Men til God Morgen Norge forteller trebarnsmoren AnneMa at hun og ektemannen ikke har gitt opp håpet om gjenforening, og at de kommer til å kjempe helt til siste slutt.

- Vi er fit for fight, og det er bare å kjempe videre!

Innspilling av sesong 2 av Grenseløs kjærlighet spilles inn i disse dager.

Grenseløs kjærlighet går på TVNorge og Discovery+.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer