«The Real Housewives»:

De mest dramatiske skilsmissene

Utroskap, fengselsdommer og sexmeldinger. Det er mange grunner til at «The Real Housewives»-stjernene har skilt seg.

ERIKA JAYNE: «The Real Housewives»-stjernene har sørget for mange skilsmisser opp gjennom årene. Sist ut er Erika Jayne, som i fjor kunngjorde at hun og ektemannen Tom Girardi hadde skilt lag. FOTO: NTB
ERIKA JAYNE: «The Real Housewives»-stjernene har sørget for mange skilsmisser opp gjennom årene. Sist ut er Erika Jayne, som i fjor kunngjorde at hun og ektemannen Tom Girardi hadde skilt lag. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Fra New York til New Jersey - til Beverly Hills og Atlanta - «The Real Housewives»-konseptet har med årene spredd seg over hele USA og blitt en populær realityfavoritt over hele verden.

I «The Real Housewives» får vi følge husfruenes hverdagsliv - som er preget av overdådig luksus, dramatikk, svindyre kjoler og mer eller mindre vanskelige kjærlighetsforhold.

Og nettopp det siste har sørget for mang en overskrift i sladrepressen gjennom programmets historie. Husfruene har blitt skilt én etter én opp gjennom årene - og her har vi samlet de mest dramatiske skilsmissene siden «The Real Housewives of Orange County» gikk på lufta for første gang i 2006.

Slo ned som en bombe

Vi begynner med den ferskeste skilsmissen, sjokkbruddet mellom Erika Jayne (49) og Tom Girardi (82). Nyheten slo ned som en bombe i november i fjor, da 49-åringen tok ut skilsmisse etter hele 20 års ekteskap.

Det var Jayne som tok beslutningen, angivelig fordi den over 30 år eldre ektemannen hadde vært utro med flere kvinner i løpet av ekteskapet.

Stjerneparet giftet seg i 1999 etter å ha møttes på den berømte kjendisrestauranten Chasen's i West Hollywood. Den gang serverte 49-åringen drinker på utestedet, mens Tom Girardi var stamgjest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer