Superbowl

De mest minneverdige Super Bowl-øyeblikkene

Destinys Child-gjenforening, ufrivillig (?) nakenhet og lip-syncing.

SUPERBOWL: Jentene i Destiny's Child hver sin vei i 2006, men under Super Bowl i 2013 inntok trekløveret scenen sammen nok en gang – til fansens store glede. Foto: Reuters
SUPERBOWL: Jentene i Destiny's Child hver sin vei i 2006, men under Super Bowl i 2013 inntok trekløveret scenen sammen nok en gang – til fansens store glede. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en velkjent greie; at alt er større i USA. Bilene, McDonalds-burgerne, menneskene – og selvfølgelig sportsarrangementene. Ja, vi nordmenn benker oss gjerne foran TV-en og poster hyllende Facebook-statuser under skisesongen, men det er ingenting sammenlignet med skikkene over dammen. Spesielt ikke når det gjelder selveste Super Bowl.

For deg som ikke er så altfor sportsinteressert er altså Super Bowl mesterskapskampen i National Football League (NFL) i amerikansk fotball. Hvert år hyres verdenskjente artister inn både for å synge nasjonalsangen og som energisk pauseunderholdning – og når kjendiser er involvert, kommer det ikke som noen overraskelse at det opp gjennom årene har vært en god del minneverdige øyeblikk.

Se vår topp 5-liste under annonsen!

LES OGSÅ: Hvem er Norges mest sexy fotballspiller?

Christina Aguilera «glemte» nasjonalsangen

Det regnes som en store ære å bli valgt til å synge nasjonalsangen under Super Bowl. I 2011 var det Christina Aguilera (35) sin tur, men det gikk nok ikke helt som blondinen håpet; hun husket nemlig ikke deler av teksten, og måtte dermed improvisere. I stedet for det korrekte «O’er the ramparts we watched, were so gallantly streaming», sang Christina «What so proudly we watched at the twilight’s last reaming». Stjernen kom med en offentlig beklagelse dagen etter tabben.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer