Britt Ekland:

- De ødela ansiktet mitt. Det er det verste valget jeg noen gang har tatt

Bond-babe Britt Ekland trodde aldri hun skulle bli eldre enn 40.

BRITT EKLAND: Bond-stjernen fyller 76 år i år! Her fra filmen Machine Gun McCain med John Cassavetes. Foto: Scanpix
BRITT EKLAND: Bond-stjernen fyller 76 år i år! Her fra filmen Machine Gun McCain med John Cassavetes. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du ble kanskje kjent med henne tilbake på 60- og 70-tallet da hun først startet sin skuespillerkarriere i filmer som «The Night They Raided Minsky's» (1968), «The Wicker Man» (1973) og selvfølgelig «The Man with the Golden Gun» (1974). Men det er nok mange som har et helt annet forhold til Britt Ekland - nemlig gjennom TV-serien «Svenske Hollywoodfruer».

Der har vi blant annet få ta del i hverdagen hennes sammen med hunden Tequila, men også vært vitne til et par raserianfall - ofte rettet mot en annen Hollywoodfrue: Gunilla Persson. I en av de tidligere sesongene stormet nemlig Ekland ut fra en fotografering fordi Persson var flere timer for sen.

- Jeg ble utrolig sur. Å være så sen er skamfullt. Det betyr at du driter i andre mennesker og kun bryr deg om deg selv, sa Ekland i TV-serien. Hun har også kalt Persson et supermanipulerende menneske som er helt upålitelig.

For med Britt Ekland får du alltid et ærlig svar. Det har hun ikke bare vist i serien, men også i intervjuer hun har gjort. Britts åpenhet er noe mange i utlandet reagerer på - spesielt i USA. Hun har blant annet fått reaksjoner på grunn av at hun har bannet på tv. Et tv-program måtte faktisk unnskylde seg to ganger etter at hun både bannet og snakket om dop på direktesendt tv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer