De royale bryllupsklokkene ringer nok en gang for fyrstefamilien i Monaco

I slutten av juli gifter prinsesse Stéphanies sønn seg i den sagnomsuste katedralen.

GIFTER BORT SØNNEN: Prinsesse Stéphanies sønn Louis Ducruet skal gifte seg med kjæresten gjennom de siste syv årene - Marie Chevallier (t.v.). Her er Stéphanie fotografert med det kommende brudeparet og datteren Camille Gottlieb (t.h.) under Fight Aids Monaco Summer Gala i juli. FOTO: NTB Scanpix
GIFTER BORT SØNNEN: Prinsesse Stéphanies sønn Louis Ducruet skal gifte seg med kjæresten gjennom de siste syv årene - Marie Chevallier (t.v.). Her er Stéphanie fotografert med det kommende brudeparet og datteren Camille Gottlieb (t.h.) under Fight Aids Monaco Summer Gala i juli. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den aller siste lørdagen i juli, lørdag 27. juli, gifter Louis Ducruet (26) med kjæresten han har vært sammen med siden han var 19 år - Marie Hoa Chevallier (26), som er født i Vietnam.

Louis er det eldste barnet til prinsesse Stéphanie (54) av Monaco, og hans far er Daniel Ducruet (54) - som Stéphanie var gift med fra 1995 til 1996. De har også datteren Pauline Ducruet (25) sammen, og innledet et forhold da han var hennes livvakt på midten av 90-tallet.

Louis og Marie, som altså har vært sammen i hele syv år, ble kjent da de begge to studerte ved Western Carolina University i North Carolina i USA. Nå jobber hun som koordinator ved palasset Hôtel Hermitage Monte-Carlo i Monaco.

- La meg introdusere dere for den fremtidige Madame Ducruet!

Det var under en romantisk kjærlighetsferie til Vietnam i februar 2018, at Louis fridde til kjæresten. De har begge delt det samme bildet fra frieriet på sine offisielle Instagram-profiler.

Til det romantiske bilde av frieriet, som foregikk på stranden foran luksushotellet Four Seasons Resort The Nam Hai, har hun skrevet: «Stolt av å kunne annonsere at jeg sa JA til mitt livs kjærlighet Louis Ducruet. Jeg elsker deg så, så, så mye.».

Louis på sin side skrev: «La meg introdusere dere for den fremtidige Madame Ducruet. Hun sa ja, og vi er nå forlovet!».

Ifølge Svensk Dam skal bryllupet holdes i katedralen i Monaco, hvor også Louis' nå avdøde besteforeldre fyrst Rainier III giftet seg med Grace Kelly i 1956.

Louis er det første barnet til prinsesse Stéphanie som gifter seg. I tillegg til Louis og Pauline har hun også datteren Camille Gottlieb (21), som hun fikk med med sin tidligere livvakt Jean Raymond Gottlieb (51) etter et kort forhold på slutten av 90-tallet.

Storesøster prinsesse Caroline (62) har på sin side giftet bort tre av fire barn. I 2013 giftet sønnen Andrea Casiraghi (35) seg med Tatiana Santo Domingo (35), to år senere giftet sønnen Pierre Casiraghi (31) seg med Beatrice Borromeo (33), mens datteren Charlotte Casiraghi (32) lovet evig troskap til Dimitri Rassam (37) denne sommeren.

Først i en borgerlig seremoni på palasset i Monaco 1. juni, og 29. juni i en religiøs seremoni i Sainte-Marie de Pierredon Abbey i Sør-Frankrike.

Mistet faren

Dermed blir bryllupet mellom Louis og Marie det andre royale bryllupet i Monaco denne sommeren.

Det er foreløpig ukjent hvem det er som skal føre Marie Hoa Chevallier opp kirkegulvet, ettersom hennes egen far er død. På Instagram delte hun en rørende hyllest til sin avdøde far i desember 2016.

«Dagen i dag er muligens den vanskeligste dagen... Du er savnet. Jeg elsker deg, pappa. Hvil i fred.».

Bryllupet i Monaco er rett rundt hjørnet, og for å markere dette la den kommende brudgommen i sommer ut et bilde av seg selv og forloveden på Instagram, med en søt kjærlighetserklæring: «For meg er du himmelen på jord #Snart».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer