Kongelig

- De ser jo ut som søstre!

Nytt bilde av prinsesse Estelle (11) viser tydelig slektskapet til det norske kongehuset.

KONGELIG: Den skjønne 11-åringen prinsesse Estelle er slående lik sin slektning prinsesse Ingrid Alexandra. Bildet av bursdagsbarnet er tatt nylig, mens bildet av Ingrid Alexandra ble tatt i 2019, da hun var konfirmant. FOTO: Linda Broström / Kungl. Hovstaterna og Julia Naglestad / Det kongelige hoff
KONGELIG: Den skjønne 11-åringen prinsesse Estelle er slående lik sin slektning prinsesse Ingrid Alexandra. Bildet av bursdagsbarnet er tatt nylig, mens bildet av Ingrid Alexandra ble tatt i 2019, da hun var konfirmant. FOTO: Linda Broström / Kungl. Hovstaterna og Julia Naglestad / Det kongelige hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske flagget er gått til topps hos söta bror, og ballonger er trolig blåst opp på det kongelige slott i Stockholm - for 23. februar fyller skjønne prinsesse Estelle 11 år!

I anledning fødselsdagen har kongefamilien delt et helt ferskt foto av den søte jubilanten - som viser hvor stor 11-åringen er blitt!

Hun er en tro kopi av sin mor, kronprinsesse Victoria (45), og sin far, prins Daniel (49).

Gratulasjonene strømmer inn til jubilanten, og i kommentarfeltene hylles hun som et godt og viktig forbilde for mange barn der ute.

«Stort och varmt Grattis fina Prinsessan Estelle. Vilken fin förebild du är för många barn idag. Önskar dig en fantastisk födelsedag!» skriver en av følgerne på Kungahusets Facebook-side.

Prinsesse Estelle har fulgt i sine foreldres fotspor, og har selv flere hjertesaker som hun brenner for. Deriblant miljø og mental helse blant barn og unge - ikke ulikt vår egen prinsesse Ingrid Alexandra (18).

- Som to søstre!

Men det er ikke bare hjertesakene de to tronarvingene, som en vakker dag begge skal bli regjerende dronninger i hvert sitt land, er like om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer