Kardashians:

De største Kardashian-skandalene

Familien legger ned serien som har holdt på i 14 år og 20 sesonger.

MYE DRAMA: Denne familien holder virkelig liv i underholdningsbransjen! Foto: NTB Scanpix
MYE DRAMA: Denne familien holder virkelig liv i underholdningsbransjen! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var nok mange reality-fans som fikk hjertene sine knust da Kardashian/Jenner-familien nylig delte nyheten om at de legger ned suksesserien «Keeping Up With The Kardashian» etter 14 år.

Det hele startet tilbake i 2007. Vi møter Kris Jenner og ektemannen Bruce (som i dag heter Caitlyn Jenner red.anm), samt søskenflokken på seks: Kourtney, Kim, Khloe, Robert Jr, Kendall og Kylie.

Selv om pappa Caitlyn Jenner allerede var kjent for folk over hele verden som idrettsstjerne, var det Kim Kardashian som virkelig fikk satt Kardashian-navnet på kartet.

Tilbake på tidlig 2000-tallet ble det nemlig sluppet en sex-video av henne og hennes daværende kjæreste Ray J. Men dette var bare starten på et skandaløst liv for Kardashian/Jenner-klanen.

Gift i 72 dager

Gjennom realityserien «Keeping Up With The Kardashian» har vi fått sitte på første rad og følge med på livene til noen av verdens største kjendiser. Det innebærer blant annet å få et innblikk i de romantiske relasjonene til gjengen.

I 2011 forlovet Kim Kardashian seg med Kris Humphries. Et forhold søster Khloe ikke støttet (noe som ble tydelig gjennom realityserien), men Kim var forelsket og giftet seg med basketballspilleren. Et halvt år etter forlovelsen ble det storslåtte bryllupet sendt på tv.

Men 72 dager etter at de ga hverandre sitt ja, var det slutt. Det skulle også ta to år før skilsmissen ble klar i 2013. Også dette får vi følge med på gjennom tv-serien til familien.

GIFT I 72 DAGER: Kris Humphries og Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
GIFT I 72 DAGER: Kris Humphries og Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Firkant-drama

Yngstemann i flokken, Kylie, var lenge sammen med rapperen Tyga. På samme tid blir storebror Robert sammen med Blac Chyna - eksen til Tyga.

Ikke bare er Blac Chyna og Tyga ekskjærester, de har også sønnen King sammen. Fire år etter at King ble født blir Blac Chyna gravid igjen - denne gangen med Robert Kardashian. Paret får datteren Dream, men har siden hatt et turbulent forhold. Det skal visstnok være slutt den dag i dag, men noen romanserykter blusser opp i ny og ne.

Kylie og Tyga gjorde det slutt i 2017 og kort tid etterpå blir Kylie sammen med Tygas kollega Travis Scott. I dag har de datteren Stormi sammen, som ble født i 2018, og selv om det egentlig skal være slutt mellom Kylie og Travis, er det noen som mener de fortsatt er sammen.

Tyga og Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
Tyga og Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB Scanpix
Rob Kardashian og Blac Chyna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paris-ranet

Det som må ha vært den mest dramatiske hendelsen i Kardashian-familiens liv skjedde i 2016. Da var Kim i Paris sammen med ektemannen Kanye West.

En kveld mens hun var alene i leiligheten, bryter maskerte menn seg inn og raner Kim. De tar blant annet forlovelsesringen hennes, men det var den traumatiske hendelsen som satte et støkk hos Kim og familien.

Hun forteller i «Keeping Up With The Kardashians» at hun trodde hun skulle dø den kvelden.

Caitlyn Jenner

Idrettshelten Bruce Jenner valgte i 2015 å endelig fortelle verden at han hele livet har følt at han er en kvinne. Det ble laget en spesialepisode sammen med Kardashian/Jenner-gjengen for å snakke om det hele.

Det ble en ærlig og tårevåt episode hvor alle fikk sagt det de ønsket. Det kom også frem at flere av barna hadde sett faren sin «utkledd» som en kvinne i løpet av årene.

På samme tid som intervjuet blir det også sluppet et Vanity Fair-cover med Jenner på forsiden. Dette er første gangen verden blir introdusert for kvinnen Bruce alltid har vært: Caitlyn Jenner.

Foto: NTB Scanpix og Vanity Fair
Foto: NTB Scanpix og Vanity Fair Vis mer

Uheldige fotograferinger

Det går mest sannsynlig ikke en dag forbi uten at kjendisene må tåle å høre både det ene og det andre. Livet i rampelyset kan være tøft og de har virkelig måtte tåle å få kritikk.

Jentene er spesielt mye i rampelyset og gjør stadigvekk fotograferinger og andre jobber som ikke har fått det utfallet de ønsket.

Kim Kardashian lanserte shapewear-undertøyet sitt under navnet Kimono, noe som førte til et brev fra ordføreren i Kyoto som ønsket at hun revurderte navnet ettersom kimonoen er en viktig del av Japans historie, natur og kultur. Hun endret senere navnet til Skims.

Hun har også gjentatte ganger blitt beskyldt for blackface etter ulike fotograferinger. Det vil altså si at noen som ikke er mørkhudede blir sminket eller redigert mørkere enn man er.

Skims. Foto: NTB Scanpix
Skims. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kendall Jenner er supermodellen i familien og blir ofte hyret inn til store kampanjer og fotograferinger. Det er mange av dem som har fått mye oppmerksomhet (både på godt og vondt), men den som virkelig fikk folk til å sperre opp øynene var Pepsi-reklamen hun gjorde i 2017.

I reklameklippet ser vi Jenner som deltar på en protest og avslutter med å gi den ene politimannen en Pepsi. Mange så på dette som svært kontroversielt og upassende ettersom det blant annet tok søkelyset bort fra Black Lives Matter-bevegelsen, samt at det glorifiserte hvordan en faktisk protest ofte kan se ut. Det ender sjeldent med at en politimann drikker en brus og blir strålende fornøyd.

Jentene har også vært uheldige i redigeringsprosessen. Flere av dem har blitt beskyldt for å ha redigert bildene sine i ettertid. Det er flere bilder som skapte overskrifter over hele verden, men dette av Kourtney Kardashian er blant de nyere:

Legg merke til hvordan beina hennes er plassert. Det er noe her som ikke stemmer helt, eller?

Scott Disick

Kourtney Kardashian var den første i søskenflokken som fikk barn. Hun har tre barn, Mason, Penelope og Reign, alle sammen med Scott Disick.

Disick har hatt litt av en reise gjennom sesongene av «Keeping Up With The Kardashians». Han ble ikke særlig godt likt i starten. Han var en ganske selvopptatt type som drakk og festet mye.

Slik fortsatte det en god stund. Det svirret også rykter om at han stadig vekk var utro mot Kourtney. Lenge trodde man de to kom til å være sammen for alltid uansett hva, men slik ble det ikke. I 2015 ble det slutt.

Scott Disick og barna Penelope og Mason. Foto: NTB Scanpix
Scott Disick og barna Penelope og Mason. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tiden etterpå har vært svært turbulent - spesielt for Scott. På en familieferie ble det kjent at han hadde tatt med seg en annen dame. Det falt ikke i god jord. Da han ble konfrontert med det hele, svarte han at han er sex-avhengig.

Likevel har Disick kommet seg inn på et godt spor og virker ha godt kontakt med familien.

Lamar Odom og Tristan Thompson

Kim Kardashian hadde kanskje et kort ekteskap, men lillesøster Khloe giftet seg kun etter én måned. Hun falt pladask for basketballspilleren Lamar Odom i 2009 og paret levde et tilsynelatende godt liv sammen i flere år.

Men så ble alt snudd på hodet. I 2014 ble det kjent at Odom hadde vært utro mot Kardashian. I 2016 ble skilsmissen klar. Flere år etter skilsmissen kom Lamar tilbake i bildet, men på verste tenkelige måte. Han kollapset i et bordell utenfor Las Vegas. Det var lenge kritisk, men Khloe sto ved hans side hele veien.

Khloe Kardashian og Lamar Odom. Foto: NTB Scanpix
Khloe Kardashian og Lamar Odom. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mange trodde lenge at det kanskje hadde blusset opp følelser mellom de to igjen, men Khloe var forelsket i en annen.

Hun hadde nemlig funnet kjærligheten med basketballspiller Tristan Thompson. Også dette forholdet så ut til å være et man bare selv kunne drømme om. De som har fulgt med på «Keeping Up With The Kardashian» vet at Khloe lenge har ønsket seg barn, så det var full jubel da det ble kjent at hun og Thompson ventet sitt første barn sammen.

Tristan Thompson og Khloe Kardashian. Foto: NTB Scanpix
Tristan Thompson og Khloe Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men så å si midt under fødselen blir det sluppet bilder av Thompson med en annen kvinne. Senere blir det også kjent at Thompson visstnok skal ha vært «involvert» med Jordyn Woods - Kylies bestevenn.

Jordyn sto frem og snakket om hendelsen på Red Table Talk med Jada Pinkett Smith, men hverken Khloe eller Kylie skal ha snakket med henne siden.

BESTEVENNER? Her er Kylie Jenner sammen med (tidligere?) bestevenn Jordyn Woods. FOTO: NTB scanpix
BESTEVENNER? Her er Kylie Jenner sammen med (tidligere?) bestevenn Jordyn Woods. FOTO: NTB scanpix Vis mer

President Kanye?

Kanye West og Kim Kardashian giftet seg i 2014. Sammen har de barna North, Saint, Chicago og Psalm. Det skjer stadig vekk noe rundt paret, og den siste tiden har det vært spesielt mye å gjøre med Kanye.

Han kunngjorde blant annet at han ville starte valgkampanjen sin som den neste presidenten av USA. Et valg som finner sted senere i 2020. Lenge virket det som om han faktisk mente alvor med det, men så skjedde det noe som satte en stopper på hele valgkampanjen.

Kanye West. Foto: NTB Scanpix
Kanye West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I juli tok han til Twitter og delte en rekke meldinger som fikk folk til å sperre opp øynene. Han skrev blant annet at han hadde ønsket å skille seg fra Kim en god stund, og at hun også hadde prøvd å «låse ham inne med en lege».

Senere publiserte Kim en story på Instagram. Her forklarer hun at Kanye er bipolar og at dette skal være grunnen til Twitter-hendelsen.

Slåsskamp mellom søstre

En av de aller ferskeste skandalene var da søstrene Kim og Kourtney begynte å slåss på tv. Det hele begynner med en diskusjon, men plutselig er de oppe i ansiktet på hverandre og slår til.

Det har med andre ord vært mye intriger, humor, dramatikk og kjærlighet de siste 14 årene, men nå er det altså slutt. Men hvem vet, det er vel ikke usannsynlig at vi vil se mer av Kardashian/Jenner-familien, i en eller annen form i årene fremover.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer