Ashley Graham

Deler ærlig post-fødselsvideo

Trebarnsmor og supermodell Ashley Graham gjør det igjen.

ASHLEY GRAHAM: - Jeg poster denne videoen til alle mødre der ute, som ikke har og kanskje aldri kommer til å “bounce back” i den formen man var i før graviditeten, skriver supermodellen. FOTO: Skjermdump Instagram
ASHLEY GRAHAM: - Jeg poster denne videoen til alle mødre der ute, som ikke har og kanskje aldri kommer til å “bounce back” i den formen man var i før graviditeten, skriver supermodellen. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i år ble supermodell Ashley Graham (34) mor til tvillingene Malachi og Roman. Fra før har hun og ektemannen Justin Ervin sønnen Isaac (2).

Paret giftet seg i 2010.

Ashley Graham har over de siste årene tatt på seg en slags talskvinne-rolle for formfulle kropper - og har også slått et slag for post-fødselskropper, som ikke nødvendigvis er tilbake i toppform i løpet av rekordtid.

I juni la hun ut en video, der hun viste at kroppen fremdeles bærer preg av tvillingfødselen for snart et halvt år siden.

«Jeg poster denne videoen til alle mødre der ute, som ikke har og kanskje aldri kommer til å “bounce back” i den formen man var i før graviditeten. Og til alle andre som trenger en påminnelse om at kroppen din er vakker i sin mest ærlige form. Dette er min sterke, fem-måneder-etter-fødselen-gravid-i-to-år-kropp. Akkurat som den er. Håper dette kan normalisere ALLE kropper, i alle former og alle stadier i livet», skriver trebarnsmoren til en videosnutt hun har lagt ut på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer