Ashley Graham

Deler ærlig post-fødselsvideo

Trebarnsmor og supermodell Ashley Graham gjør det igjen.

ASHLEY GRAHAM: - Jeg poster denne videoen til alle mødre der ute, som ikke har og kanskje aldri kommer til å “bounce back” i den formen man var i før graviditeten, skriver supermodellen. FOTO: Skjermdump Instagram
ASHLEY GRAHAM: - Jeg poster denne videoen til alle mødre der ute, som ikke har og kanskje aldri kommer til å “bounce back” i den formen man var i før graviditeten, skriver supermodellen. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i år ble supermodell Ashley Graham (34) mor til tvillingene Malachi og Roman. Fra før har hun og ektemannen Justin Ervin sønnen Isaac (2).

Paret giftet seg i 2010.

Ashley Graham har over de siste årene tatt på seg en slags talskvinne-rolle for formfulle kropper - og har også slått et slag for post-fødselskropper, som ikke nødvendigvis er tilbake i toppform i løpet av rekordtid.

I juni la hun ut en video, der hun viste at kroppen fremdeles bærer preg av tvillingfødselen for snart et halvt år siden.

«Jeg poster denne videoen til alle mødre der ute, som ikke har og kanskje aldri kommer til å “bounce back” i den formen man var i før graviditeten. Og til alle andre som trenger en påminnelse om at kroppen din er vakker i sin mest ærlige form. Dette er min sterke, fem-måneder-etter-fødselen-gravid-i-to-år-kropp. Akkurat som den er. Håper dette kan normalisere ALLE kropper, i alle former og alle stadier i livet», skriver trebarnsmoren til en videosnutt hun har lagt ut på Instagram.

HYLLES: Ashley Graham får fortjent hyllest for å vise frem formene sine, cellulitter og strekkmerker. FOTO: NTB
HYLLES: Ashley Graham får fortjent hyllest for å vise frem formene sine, cellulitter og strekkmerker. FOTO: NTB Vis mer

Hylles for ærligheten

I kommentarfeltet hylles hun for å bidra til å normalisere kvinnekropper med former.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

Ashley startet modellkarrieren allerede som 17-åring, og er siden blitt en av verdens mektigste supermodeller - og det vet hun altså å bruke for å fremme kroppspositivisme.

Til WSJ Magazine fortalte hun i februar i fjor at hun misliker å bli kalt plus size-modell, men heller vil bli kalt kvinne.

- Jeg hater at jeg til enhver tid er nødt til å diskutere kroppen min, fordi jeg ikke kjenner noen menn som må gjøre det samme. Det som motiverer meg til å fortsette å snakke om kroppen min, er at jeg ikke hadde noen som gjorde det da jeg var ung.

Hun elsker å la andre se cellulittene og strekkmerkene hennes, for på den måten bidrar hun til å normalisere noe som de aller fleste kvinner har - men vemmes over.

- Jeg liker ikke å poste perfekte Instagram-bilder. Jeg vil holde det ekte og rått hele tiden, fordi at jeg ønsker at folk skal vite at det finnes kvinner med cellulitter, med ryggfett, med strekkmerker. Det er mange formfulle kvinner, plus size-kvinner, fyldige kvinner eller hva enn du vil kalle dem, sa hun til WSJ Magazine i fjor.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer