Paris Hilton:

Deler bilde av sønnen for første gang

- Han er min verden.

PARIS HILTON: Paris Hilton giftet seg med forfatteren og entreprenøren Carter Reum (43) i 2021. I januar i år ble de foreldre. FOTO: NTB
PARIS HILTON: Paris Hilton giftet seg med forfatteren og entreprenøren Carter Reum (43) i 2021. I januar i år ble de foreldre. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I januar fikk milliardærarving Paris Hilton (42) sitt første barn. Det avslørte hun selv på sin offisielle Instagram-konto, hvor det ble publisert et bilde som viser en liten babyhånd som holder en kvinnehånd.

Hilton giftet seg med forfatteren og entreprenøren Carter Reum (43) i 2021. Overfor People bekreftet Hilton at barnet kom til verden via surrogati.

En måned etter at sønnen deres kom til verden, avslørte hun navnet på den lille.

- Så der har dere det, min nydelige sønns navn er Phoenix Barron Hilton Reum, og Carter og jeg er så stolte over å kunne ønske han velkommen til verden, sa hun i podkasten sin, «This is Paris».

- Han er min verden

Det kan virke som TV-stjernen tenker over bildedeling av sønnen i sosiale medier. For verken Hilton eller mannen Carter har delt særlig mye fra privatlivet som nybakte foreldre - helt til nå. Søndag markerte nemlig 42-åringen at det er seks måneder siden sønnen Phoenix Barron kom til verden ved å dele en bildeserie på Instagram.

«Gutten min Phoenix er 6 måneder gammel i dag. Han er min verden og får livet mitt til å føles så komplett. Gleder meg til alle de magiske minnene vi skal skape sammen! Mamma elsker deg så mye engel», skriver hun under bildene.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer