Pamela Anderson

Deler brutalt ærlig innlegg

Mange mener hun blir latterliggjort i serien «Pam&Tommy». Nå bryter Pamela Anderson tausheten.

PAMELA ANDERSON: Pamela Anderson får livet sitt skildret i serien «Pam&Tom». Nå antyder hun at hun vil fortelle sin egen historie. Her fra et dyrevernsarrangement i 2010. FOTO: NTB
PAMELA ANDERSON: Pamela Anderson får livet sitt skildret i serien «Pam&Tom». Nå antyder hun at hun vil fortelle sin egen historie. Her fra et dyrevernsarrangement i 2010. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det vakte oppsikt da skuespiller Pamela Anderson i 2021 kunngjorde at hun kuttet ut sosiale medier. I et innlegg på Instagram skrev hun at hun aldri egentlig hadde vært interessert i sosiale medier, og at hun nå følte seg på plass i livet, og ville bruke tiden på å lese og å være i naturen.

«Jeg er fri» skrev Pamela og takket følgerne for all kjærlighet.

Det vakte derfor oppsikt da Pamela i mars 2022 blåste liv i sin gamle konto, der for øvrig alt gammelt innhold var slettet. Og det er ikke en hvilken som helst anledning som har gjort at skuespilleren igjen har valgt å kommunisere med fansen via sosiale medier.

Våren 2022 kom nemlig serien «Pam & Tommy», om ekteskapet mellom Pamela Anderson og trommeslager Tommy Lee i bandet Mötley Crüe. Bærebjelken i handlingen er den famøse hjemmevideoen som ble stjålet fra parets hjem under et innbrudd, og som i svært private og intime scener viser paret ha sex om bord i en båt.

Sexvideoen gikk viralt

Videoen gikk sin lite ærerike seiersgang verden over på både VHS og nett, og i internettets vugge viste den lekkede videoen for alvor sprengkraften i digital distribusjon. For ikke å si i viral krenkelse.

SKANDALETAPE: Pamela Anderson og Tommy Lee ble ofre for et innbrudd, der en private sextape havnet på ville veier og gikk verden rundt. Her fra 1995. FOTO: AP Photo/Lennox McLendon/NTB
SKANDALETAPE: Pamela Anderson og Tommy Lee ble ofre for et innbrudd, der en private sextape havnet på ville veier og gikk verden rundt. Her fra 1995. FOTO: AP Photo/Lennox McLendon/NTB Vis mer

Tommy Lees penis

I serien spilles Pamela Anderson av Lily James, mens Sebastian Stan spiller Tommy Lee, og mye har vært skrevet om den slående likheten med den ekte Pamela og Tommy.

Store deler av serien sitter man imidlertid igjen med en følelse av at serieskaperne har gått seg litt bort i latterliggjøring, pupper og kjønnsdeler i bevegelse (ja, faktisk, en snakkende penis!), og har glemt at det finnes et levende menneske ved navn Pamela Anderson som enda en gang får livet sitt brettet ut – og som har to sønner som må finne seg i at foreldrenes sexliv spilles for åpen scene.

SØNNER: Dylan Jagger Lee og Brandon Thomas LeeTommy på motevisning for Hilfiger Spring i 2017. FOTO: Matt Baron/REX/NTB
SØNNER: Dylan Jagger Lee og Brandon Thomas LeeTommy på motevisning for Hilfiger Spring i 2017. FOTO: Matt Baron/REX/NTB Vis mer

Serien har fått blandet mottakelse, og ikke før etter ganske mange episoder tar serieskaperne parets følelser på alvor, og gir seerne innblikk i hvordan det dypt tragiske tyveriet av videoen truer med å ødelegge livene deres, og da spesielt Pamelas.

Ønsket ikke å bidra

Pamela Anderson skal ikke ha ønsket å bidra til serien, mens Tommy Lee etter sigende ikke skal ha motsatt seg at den ble laget. Men nå kan det synes som om Pamela Anderson gir en lenge etterlengtet kommentar.

I mars 2022 brøt hun nemlig sitt løfte om å holde seg unna sosiale medier, og publiserte et bilde av en håndskrevet lapp med logoen til strømmetjenesten Netflix på, etterfulgt av ordene:

Livet mitt.

Tusen feil, millioner feiloppfatninger

Gal, vill og fortapt

Ingenting å leve opp til.

Jeg kan bare overraske dere.

Ikke et offer, men en overlever.

I live, for å fortelle den sanne historien.

Pamela.

Hun avsluttet meldingen med et kyssemerke.

Innlegget blir av mange tolket som en kritikk av serien «Pam&Tommy» , og i kommentarfeltet får Pamela støtte fra sønnene Brandon Thomas Lee og Dylan Jagger Lee, som begge gir moren en rekke røde hjerter.

Fansen skriver at de gleder seg til å høre Pamelas versjon, som visstnok kommer i form av en dokumentar regissert av Ryan White, med Pamelas sønn Brandon Thomas Lee som medprodusent.

Men Pamela Anderson har gode nyheter også på flere fronter. I mars 2022 ble det nemlig kjent at hun debuterer på Broadway, som den ikoniske figuren Roxie Hart musikalen «Chicago». Pamela er dermed i godt selskap. I filmversjonen av musikalen fra 2002 spilte Renée Zellweger Roxie, mens Cathrine Zeta Jones og Richard Gere var blant hovedrolleinnehaverne.

Kanadiske Pamela ble født inn i en arbeiderklassefamilie i British Columbia i 1967, og har finske aner. Etter å ha blitt oppdaget på en fotballkamp, figurerte hun flere ganger i Playboy, før hun senere spilte i den legendariske serien Baywatch.

Hun er i de senere årene kjent som aktivist, og har engasjert seg både for dyrs rettigheter, og for Wikileaks-gründeren Julian Assange.

I FENGSEL: Pamela Anderson etter å ha besøkt Wikileaks-gründer Julian Assange i fengsel. FOTO: NTB
I FENGSEL: Pamela Anderson etter å ha besøkt Wikileaks-gründer Julian Assange i fengsel. FOTO: NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer