Pamela Anderson

Deler brutalt ærlig innlegg

Mange mener hun blir latterliggjort i serien «Pam&Tommy». Nå bryter Pamela Anderson tausheten.

PAMELA ANDERSON: Pamela Anderson får livet sitt skildret i serien «Pam&Tom». Nå antyder hun at hun vil fortelle sin egen historie. Her fra et dyrevernsarrangement i 2010. FOTO: NTB
PAMELA ANDERSON: Pamela Anderson får livet sitt skildret i serien «Pam&Tom». Nå antyder hun at hun vil fortelle sin egen historie. Her fra et dyrevernsarrangement i 2010. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det vakte oppsikt da skuespiller Pamela Anderson i 2021 kunngjorde at hun kuttet ut sosiale medier. I et innlegg på Instagram skrev hun at hun aldri egentlig hadde vært interessert i sosiale medier, og at hun nå følte seg på plass i livet, og ville bruke tiden på å lese og å være i naturen.

«Jeg er fri» skrev Pamela og takket følgerne for all kjærlighet.

Det vakte derfor oppsikt da Pamela i mars 2022 blåste liv i sin gamle konto, der for øvrig alt gammelt innhold var slettet. Og det er ikke en hvilken som helst anledning som har gjort at skuespilleren igjen har valgt å kommunisere med fansen via sosiale medier.

Våren 2022 kom nemlig serien «Pam & Tommy», om ekteskapet mellom Pamela Anderson og trommeslager Tommy Lee i bandet Mötley Crüe. Bærebjelken i handlingen er den famøse hjemmevideoen som ble stjålet fra parets hjem under et innbrudd, og som i svært private og intime scener viser paret ha sex om bord i en båt.

Sexvideoen gikk viralt

Videoen gikk sin lite ærerike seiersgang verden over på både VHS og nett, og i internettets vugge viste den lekkede videoen for alvor sprengkraften i digital distribusjon. For ikke å si i viral krenkelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer