Stine Næss-Hartmann:

Deler gladnyhet etter sorgen

- Det skjedde ganske plutselig.

RØPER: «Farmen»-profilen deler gladnyhet med følgerne sine. Foto: Privat
RØPER: «Farmen»-profilen deler gladnyhet med følgerne sine. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Den sprudlende «Farmen»-profilen og treningsinfluenseren, Stine Næss-Hartmann (36), deler gjerne åpent og ærlig med følgerne sine om både opp- og nedtrurer i livet.

Før sommeren kunne hun blant annet dele den triste beskjeden om at hun hadde spotanabortert, noe hun gjorde i et innlegg på sine sosiale medier.

Nå kan hun imidlertid dele en gladnyhet med følgerne sine. På 36-åringens Instagram-profil kommer det nemlig fram at hun er på flyttefot.

- Grisesvært

- Deilig å finne et hus på Nesodden som vi elsker så høyt, forteller hun spenningsfylt overfor Se og Hør.

I videoen som hun har delt får man se flere ulike bilder som er tatt av eiendommen som ligger på Nesodden - ikke langt unna deres nåværende bolig.

- Vi har kjøpt oss hus på 270 kvadratmeter. Det var ikke et spontankjøp, men det skjedde ganske plutselig for å si det sånn. Så nå er det bare å få masse hunder og undulater som vi kan fylle huset med fordi det er så grisesvært, forteller 36-åringen videre.

Hun legger ikke skjul på at huset er massivt for den lille familien, som består av mannen Jakob og sønnen Storm. Hun har likevel klekket ut en plan for hva den store plassen skal brukes til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer