Eyvind Hellstrøm

Deler gladnyhet

Eyvind Hellstrøm deler nyhet som får fansen til å glede seg.

EYVIND HELLSTRØM: Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm delte i august en gladnyhet på sin Instagramkonto. Her fra da KK intervjuet Eyvind og samboeren Anita Rennan i 2020. FOTO: Astrid Waller
EYVIND HELLSTRØM: Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm delte i august en gladnyhet på sin Instagramkonto. Her fra da KK intervjuet Eyvind og samboeren Anita Rennan i 2020. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (72) har de siste årene kommet med den ene kokeboken etter den andre. Med lekre matbilder, tatt av samboeren Anita Rennan (42), har Eyvind lært famlende nordmenn å lage alt fra gourmetmat til grønne retter.

Da KK intervjuet Anita Rennan og Eivind Hellstrøm i 2020, fortalte paret åpenhjertig om kjærligheten til mat og til hverandre, og sa blant annet at aldersforskjellen ikke betyr noen når man av hele sitt hjerte vet at man har truffet den rette.

Møttes på TV-innspilling

Anita Rennan jobbet i mange år i TV2, og det var også i forbindelse med en TV-produksjon at hun og Eyvind ble kjent.

– Du ga jo livet mer spenning, og hverdagen ble ikke lenger bare jobb og slit, sa Eyvind om Anita i KK-intervjuet.

– Men vi jobbet jo sammen noen år før det ble til noe større og finere, påpekte Anita.

– Ja, absolutt, svarte Eyvind.

– Men jeg hadde et godt øye til deg lenge!

Samarbeid med Anitas sønn

Anita har sønnen Nils (14) med skuespiller Håvard Lilleheie. I KK -intervjuet kunne ikke Eivind få fullrost Nils og trakk spesielt frem hans skarpe replikk:

– Her om dagen sa han: «Eyvind, du har fått utmerkelse fra kongen og har Michelin-stjerner, det er bare en ting som er galt med deg: Du e itj trønder!». Ha ha. Nils er gull.

Nå har Eyvind og Anitas sønn begynt å samarbeide profesjonelt. I august 2023 delte Eyvind på Instagram at han og Nils i høst skal gi ut kokebok sammen.

«Nils og jeg kommer med superenkel kokebok i oktober» skriver Hellstrøm, og fortsetter:

«Enkle og inspirerende oppskrifter for å komme i gang på kjøkkenet».

Ifølge Hellstrøm vil boken tilby oppskrifter basert på få ingredienser og enkle fremgangsmåter, og bildekarusellen viser Nils og Eyvind som lager alt fra burgere og kyllingklubber med dipp, til toast og det som ser ut som hjemmelaget tomatsuppe med ekstra topping. Mesterkokken Hellstrøm siterer Nils i innlegget:

«Sitat Nils; «Jeg mener at alle, inkludert meg selv, bør lage mer mat hjemme. God mat trenger ikke å være så komplisert. Du trenger ikke timevis for å lage god mat. Det handler om gode smaker, viktig at det er godt for kroppen, men viktigst at det er godt for deg. Du trenger ikke å være mesterkokk for å lage god, frisk mat».

HELLSTRØM: Hellstrøm viser oss hvordan han lager sin fantastiske hjemmelagede majones. Perfekt til waldorfsalat. VIDEO: Anita Rennan og Eyvind Hellstrøm. Vis mer

Kjendiser gratulerer

Lykkeønskningene har stått i kø til makkerne Eyvind, Nils og Anita, og Eyvinds medprogramleder og venn gjennom mange år, Truls Svendsen, skriver i kommentarfeltet:

«Nils à la Hellstrøm», et ordspill på programmet Truls à la Hellstrøm som de to har laget flere sesonger av.

Anita har delt den glade boknyheten på sin konto @by_lilleani. Også her står gratulasjonene i kø, og komiker Sigrid Bonde Tusvik er blant dem som skriver at hun gleder seg til kokeboken.

KK har forsøkt å komme i kontakt med Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan for en kommentar om boknyheten.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer