Cynthia Nixon

Deler godt bevart «Sex- og singelliv»-hemmelighet med fansen

Cynthia Nixon avslører at de elleville sex-historiene ikke bare var oppspinn.

KJENT GJENG: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Cattrall spilte hovedrollene i TV-serien og filmatiseringen av «Sex and the City». Foto: Mary Evans Picture
KJENT GJENG: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Cattrall spilte hovedrollene i TV-serien og filmatiseringen av «Sex and the City». Foto: Mary Evans Picture Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra 1998 til 2004 (pluss to filmer!) fulgte vi gjengen i «Sex- og singelliv» gjennom kjærlighet, brutte forlovelser, krangler, latterkuler og en jungel av merkeklær. I dag er det nesten seks år siden Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda sist var samlet – men det betyr på ingen måte at fansen har glemt dem.

Venninnenes glamorøse tilværelse på Manhattan lever i beste velgående takket være repriser og samle-DVD-er (og nå kjenner vi at det er på tide med et skikkelig maraton snart!).

LES OGSÅ: Slik ser «Sex- og singelliv»-damene ut i dag

Var basert på virkeligheten

Det er ingen tvil om at det er mange minneverdige øyeblikk i serien og filmene, men det de aller fleste husker best må være de elleville sex-historiene. Ingen kan vel glemme den gangen Samantha prøvde å lede en munk «inn i fristelse»? Eller da Miranda datet en mann som insisterte på å se på porno mens de lå sammen? Vel, nå viser det seg at hver og én av situasjonene er hentet fra virkeligheten.

Det er lett å tro at de fire jentenes evigforandrende sexliv er fiksjon, men slik er det altså ikke. Det var Cynthia Nixon (49), som spilte Miranda Hobbes, som nylig delte den godt bevarte hemmeligheten med offentligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer