Prins Harry og Meghan Markle

Deler «hemmelige» behind-the-scenes bilder fra bryllupet

Prins Harry og Meghan Markle markerer den første bryllupsdagen på Instagram.

HITTIL USETT: I anledning deres første bryllupsdag, har hertugparet nå valgt å dele flere usette bilder fra den store dagen på sin offisielle Instagramkonto. FOTO: NTB Scanpix
HITTIL USETT: I anledning deres første bryllupsdag, har hertugparet nå valgt å dele flere usette bilder fra den store dagen på sin offisielle Instagramkonto. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiden flyr - og det har allerede gått ett år siden prins Harry (34) og hertuginne Meghan Markle (37) giftet seg i St. George's-kapellet på Windsor slott i London. Dette var et bryllup vi i KK-redaksjonen spådde som storslått i forkant av den store dagen, noe vi uten tvil fikk helt rett i!

Bryllupet ble vist verden over og tusenvis av mennesker tok turen til London for å få med seg den store dagen. Vielsen i Windsor Castle bestod av en rekke taler og sanger, og for de ekstra observante så man flere enn én hyllest til prins Harrys avdøde mor, Diana.

Usette bilder

I anledning deres første bryllupsdag har hertugparet nå valgt å dele flere usette bilder fra den store dagen på sin offisielle Instagramkonto, @Sussexroyal.

Bildene er satt sammen i en bildeserie, sammen med meldingen «Tusen takk for all kjærlighet og støtte fra så mange av dere rundt om i verden. Hver og en av dere gjorde denne dagen enda mer betydningsfull» fra hertugparet selv.

De som administrerer denne kontoen har også skrevet at låta som blir brukt i videosnutten, nemlig «This Little Light of Mine», har blitt valgt ut av hertuginne Markle og prins Harry.

Ble foreldre

Nesten ett år etter bryllupet, den 6. mai i år, ble hertugparet av Sussex også stolte foreldre til sin førstefødte sønn - lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Det var en stolt prins Harry som tok seg tid til å snakke med pressen utenfor hertugparets hjem Frogmore Cottage, kort tid etter at babynyheten ble kjent.

- Jeg har ikke vært til stede under så mange fødsler før. Dette er definitivt min første fødsel. Det var fantastisk, helt utrolig, og som jeg har sagt før, jeg er utrolig stolt av kona mi. Som enhver far og forelder ville ha sagt, du vet, det er noe helt egen med ens egen baby. Denne lille krabaten er til å dø av, så jeg er helt fra meg av lykke. Hvordan kvinner får til det de får til, er utenfor fatteevne, sa den nybakte pappaen ifølge BBC News.

FORLOVELSESRINGEN: Den nydelige ringen er designet av prins Harry selv og inneholder diamanter som Diana eide. FOTO: NTB Scanpix
FORLOVELSESRINGEN: Den nydelige ringen er designet av prins Harry selv og inneholder diamanter som Diana eide. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Prins Harry ble overrasket med levende lys og bilder av kona under norgesbesøk

Bryter med lang tradisjon

Som foreldre har paret blant annet sagt at de faktisk vil bryte med en lang, kongelig tradisjon.

I et nylig intervju har de tatt bladet fra munnen og sagt at de kommer til å bryte den barnepike-tradisjonen som har eksistert i kongefamilien i flere tiår. De vil heller være «hands on»-foreldre og ta alt av ansvar selv.

- Meghan vil ikke ha et team av barnepiker rundt seg til enhver tid - noe som er ganske uvanlig av en nybakt mamma i den kongelige husstand. Hun ønsker å vise andre «vanlige» kvinner at hun er uavhengig og selvstendig nok til å passe på et barn uten hjelp - kongelig eller ei. Hun vil gjøre akkurat det samme som andre nybakte mødre som ikke har tilgang til all slags luksus gjør.

Det sier en nær venn av hertugparet, og legger til:

- Meghan er fast bestemt på at det å passe på sitt eget barn helt på egenhånd føles hundre prosent naturlig for henne. Hun ser ikke på det som noe negativt i det hele tatt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer