Kristin Gjelsvik

Deler liste hun bruker for å komme seg gjennom samlivsbruddet

- Jeg har tatt noen konkrete, og kanskje litt overfladiske, grep for økt glede og velvære i hverdagen, forteller Kristin Gjelsvik.

KRISTIN GJELSVIK: Den populære influenseren går gjennom et tungt samlivsbrudd - nå forteller hun hvordan hun takler den ny hverdagen som alenemor til sønnen Falk. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
KRISTIN GJELSVIK: Den populære influenseren går gjennom et tungt samlivsbrudd - nå forteller hun hvordan hun takler den ny hverdagen som alenemor til sønnen Falk. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer avslørte influenser Kristin Gjelsvik (36) og kjendisprofil Dennis Poppe (31) at de etter ti år som kjærester og samboere har valgt å gå hvert til sitt.

De skal dele omsorgen for sønnen Falk (3).

På sosiale medier deler den populære influenseren hvordan hun takler samlivsbruddet, og forteller åpent at hun har gått til coach over lengre tid, som har gitt henne verdifulle verktøy for å takle den nye hverdagen.

For ettbarnsmoren har det vært viktig å gjøre ting som gir henne glede i hverdagen, og hun har laget en liste med fem punkter som hun bruker når det trengs.

- Jeg har tatt noen konkrete, og kanskje litt overfladiske, grep for økt glede og velvære i hverdagen, skriver hun i innlegget hun har lagt ut på Instastory.

Listen innebærer både å FaceTime gode venninner, sjekke inn på hotell for alenetid når ekskjæresten passer sønnen og se alle sesongene av Sex og singelliv.

FOTO: Skjermdump / Instagram @kristingjelsvik
FOTO: Skjermdump / Instagram @kristingjelsvik Vis mer

Prioriterer egentid for å bli en bedre utgave av seg selv

I et tidligere intervju med KK, gjort i juli, åpnet Kristin opp om at hun blir en bedre mor av å innimellom prioritere seg selv - også selv om sønnen Falk alltid kommer i første rekke.

I sommer var hun borte fra sønnen i nesten én måned på grunn av jobb, det var både på godt og vondt.

- Mamma sa til meg at hun aldri kunne klart det. Mange klarer ikke å se for seg å være borte fra barnet mer enn en helg – maks. Men så har du de mødrene som blir en bedre mor av å pleie seg selv litt.

EGENTID: Kristin Gjelsvik har tidligere fortalt til KK at det for henne er viktig å prioritere egentid - med god samvittighet - for å bli en bedre mor for sønnen. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
EGENTID: Kristin Gjelsvik har tidligere fortalt til KK at det for henne er viktig å prioritere egentid - med god samvittighet - for å bli en bedre mor for sønnen. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

- Jeg er ikke en god mor om jeg er med Falk hver dag, døgnet rundt. Den tiden jeg har som bare Kristin, og ikke bare mamma, er kjempeviktig for meg.

Hit, men ikke lenger

17. juli i år bekreftet Kristin på sin offisielle Instagram-profil at hun og Dennis hadde gjort det slutt.

«10 år! Hit, men ikke lenger. De siste 7 månedene har vært tøffe, og jeg har stått i den heftigste livskrisen noensinne. Det har vært mye frem og tilbake, og vi har virkelig prøvd å få det til å fungere. Når man har barn sammen gjør man det som skal til for å prøve og holde sammen - koste hva det koste vil, men det kommer til et punkt hvor det ikke er mulig å kjempe lenger...» skrev hun i innlegget.

Kristin og Dennis ble kjent over natten da de begge deltok i reality-showet Paradise Hotel på TV3 i 2012. Tre år senere spontangiftet de seg i Las Vegas, og i 2019 kom sønnen Falk til verden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer