Lisa Marie Presley

Deler rørende bilde av siste gang hun så sin mor i live

- Jeg føler meg velsignet som har et siste bilde sammen med min vakre mor, sier Riley Keough. Se bildet i saken!

LISA MARIE PRESLEY: Tre generasjoner Presley: Priscilla, Lisa Marie og Riley under 'Mad Max: Fury Road'-premieren i Los Angeles i 2015. Sistnevnte spilte i filmen, og mor og mormor var med som støttespillere. FOTO: NTB
LISA MARIE PRESLEY: Tre generasjoner Presley: Priscilla, Lisa Marie og Riley under 'Mad Max: Fury Road'-premieren i Los Angeles i 2015. Sistnevnte spilte i filmen, og mor og mormor var med som støttespillere. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I midten av januar 2023, bare to dager etter at hun hadde kastet glans over Golden Globe-utdelingen i Los Angeles, ble Lisa Marie Presley funnet bevisstløs i sitt hjem i Calabasas.

Elvis' datter ble funnet av eksmannen Danny Keough, som forsøkte å gjøre hjerte- og lungeredning på henne. Men livet sto ikke til å redde, og kjendisdatteren ble bare 54 år.

Lisa Marie Presley etterlater seg moren Priscilla Presley (77) og døtrene Riley Keough (33) og tvillingene Finley Aaron Love og Harper Vivienne Ann Lockwood (14).

I et rørende innlegg på sin åpne Instagram-profil har eldstedatteren Riley, som har fulgt i morfarens skuespiller-fotspor, delt det aller siste bildet som ble tatt av mor og datter.

Bildet ble tatt 8. januar 2023 - på Elvis' 88-årsdag som ble feiret med brask og bram i Los Angeles sammen med blant andre Elvis-filmskaper Baz Luhrman (60) og skuespiller Austin Butler (31).

- Jeg føler meg velsignet som har et siste bilde sammen med min vakre mor, skriver Riley til bildet.

Sistnevnte hadde rollen som Elvis i Baz Luhrman-filmen fra 2022.

Delte hemmelig babynyhet i minnetalen

Under minnemarkeringen for Lisa Marie Presley, som ble avholdt på Elvis'-eiendommen Graceland i Tennessee 10 dager etter dødsfallet, avslørte Lisa Maries svigersønn Ben Smith-Petersen (31) at han og kona Riley hadde fått barn året før.

Dermed rakk Lisa Marie Presley å oppleve å bli mormor.

Den gledelige nyheten ble annonsert i minnetalen Ben holdt på vegne av kona Riley.

- Takk for at du har vist meg at kjærlighet er det eneste som betyr noe i livet. Jeg håper at jeg kan elske min datter på den måten du elsket meg, og min bror og søstre, leste han opp i minnetalen.

BURSDAGSFEIRING: I anledning det som hadde vært Elvis' 88-årsdag, den 8. januar 2023, var Baz Luhrman, Lisa Marie Presley, Riley Keough og Austin Butler til stede i Los Angeles og feiret legendens dag. Fem dager senere var Lisa Marie død. FOTO: NTB
BURSDAGSFEIRING: I anledning det som hadde vært Elvis' 88-årsdag, den 8. januar 2023, var Baz Luhrman, Lisa Marie Presley, Riley Keough og Austin Butler til stede i Los Angeles og feiret legendens dag. Fem dager senere var Lisa Marie død. FOTO: NTB Vis mer

I tillegg til de tre døtrene hadde også Lisa Marie Presley sønnen Benjamin Keough. Han tok livet sitt sommeren 2020, i en alder av 27 år, noe som naturlig nok ble en stor sorg for Lisa Marie.

Mamma Priscilla Presley sa i minnetalen hun holdt for datteren at hun døde med knust hjerte - trolig som følge av sønnens altfor tidlige død.

- Lisa Marie visste at det nærmet seg slutten.

- «Survivor’s guilt», vil noen hevde, men et knust hjerte var årsaken til hennes død. Nå er hun hjemme der hun alltid har tilhørt, men mitt hjerte savner hennes kjærlighet. Våre hjerter er knust. Lisa, vi elsker deg.

Lisa Marie Presley kom til verden 1. februar 1968 - og var Elvis og Priscilla Presleys eneste barn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer