Harry & Meghan

Deler sjeldent nyfødtbilde av datteren Lilibet (1)

Meghan og Harry har inntil nå delt svært få bilder av barna.

HARRY & MEGHAN: Gravide Meghan med sønnen Archie på magen, og datteren Lilibet i magen. FOTO: Netflix
HARRY & MEGHAN: Gravide Meghan med sønnen Archie på magen, og datteren Lilibet i magen. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at prins Harry (38) og kona Meghan (41) har åpnet opp om privatlivet i dokuserien Harry & Meghan på strømmegiganten Netflix, har kritikken haglet.

Publikum klør seg i hodet, og undres over hvorfor de velger å dele av privatlivet - da de så instendig ba om at folk respekterte privatlivets fred, da de forlot det britiske kongehuset våren 2020.

GRANNY: Meghan med sønnen Archie på armen, mens hun forteller om farmor Diana. FOTO: Netflix
GRANNY: Meghan med sønnen Archie på armen, mens hun forteller om farmor Diana. FOTO: Netflix Vis mer

Men i dokumentaren oppklarer tobarnsforeldrene hva de mente, da de valgte å trekke seg fra sine rojale plikter. De ønsker nemlig selv å styre hva de deler av privatlivet og hvilke veldedighetssaker de promoterer - ikke følge rigid, rojal etikette.

- Når det er så mye som står på spill, er det ikke mer logisk å høre historien fra oss? spør Meghan retorisk i dokumentarserien.

Og det er akkurat det de velger å gjøre - til tross for at det vet at millioner av mennesker verden over står parat til å dømme og kritisere.

FAR OG SØNN: Archie og pappa prins Harry. FOTO: Netflix
FAR OG SØNN: Archie og pappa prins Harry. FOTO: Netflix Vis mer

Har delt få bilder av barna

For Meghan og Harry, som giftet seg i mai 2018, er det viktigste å verne om sine to små barn - i likhet med foreldre flest.

I dokumentarserien har de valgt å dele små glimt av California-livet med Archie (3) og Lilibet (1), og det er tydelig å se at de har et lykkelig familieliv.

ETTÅRSDAG: Bursdagbarnet Archie, mormor Doria og foreldrene Meghan og Harry i mai 2020. FOTO: Netflix
ETTÅRSDAG: Bursdagbarnet Archie, mormor Doria og foreldrene Meghan og Harry i mai 2020. FOTO: Netflix Vis mer

I motsetning til Harrys bror prins William og hans familie, som er «pålagt» å vise frem bilder av de tre prinsebarna, har Meghan og Harry til nå kun delt et fåtall bilder av barna. Sist ut var julekortet fra 2021.

ÅPNER OPP: Prins Harry og kona Meghan viser frem familielivet i ny Netflix-dokumentar. Dette bildet er fra høsten 2021. FOTO: NTB
ÅPNER OPP: Prins Harry og kona Meghan viser frem familielivet i ny Netflix-dokumentar. Dette bildet er fra høsten 2021. FOTO: NTB Vis mer

Men i serien ser vi søte Archie på tur i nabolaget i Montecito med mamma og pappa, i sin egen bursdagsfest med foreldrene og mormor Doria Ragland (66) og på fuglekikking med pappa Harry.

Ekteparet deler også et sjarmerende babybilde av datteren Lilibet - ikledd en søt body med skriften Petite Lili. Som på norsk blir oversatt til Lille Lili.

LILLE LILI: Ekteparet har kun delt et fåtall bilder av barna. Dette ferske bildet er hentet fra miniserien, og viser en nyfødt liten Lilibeth. FOTO: Netflix
LILLE LILI: Ekteparet har kun delt et fåtall bilder av barna. Dette ferske bildet er hentet fra miniserien, og viser en nyfødt liten Lilibeth. FOTO: Netflix Vis mer

Datteren Lilibet Diana Mountbatten-Windsor er oppkalt etter avdøde oldemor dronning Elizabeth, som ble kalt Lilibet, og avdøde farmor prinsesse Diana.

Miniserien «Harry & Meghan» består av totalt seks episoder. De tre første hadde premiere 8. desember 2022 på Netflix.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer