«Full House»

Delte hyggelig nyhet på Instagram

- For 35 år siden kom vi sammen som en tv-familie, men vi ble også en ekte familie.

FULLT HUS: Flere av skuespillerne fra en av 90-tallets største tv-suksesser samles for reunion i midten av mars. FOTO: NTB
FULLT HUS: Flere av skuespillerne fra en av 90-tallets største tv-suksesser samles for reunion i midten av mars. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Ggjengen fra «Full House» – også kjent under den norske tittelen «Under samme tak» – skal offisielt møtes igjen. Dave Collier (62), Candace Cameron Bure (45), Andrea Barber (45) og Scott Weinger (46) vil dukke opp i gjenforeningen som vil løpe over to dager i midten av mars.

Stjernene fra serien skal samles for å mimre og reflektere over alt som skjedde foran og bak kameraet gjennom 90-tallet.

Situasjonskomedien med den etter hvert kjente og kjære kjenningsmelodien Everywhere You Look rullet ut på skjermene i 1987. Serien ble en suksess som sto sentralt i oppveksten til mange ungdom født på 80- og 90-tallet. Serien rundet av etter 8 sesonger i 1995, men ble fortsatt sendt på norske skjermer helt til utpå 00-tallet.

Forrige uke delte Candace Cameron nyheten om gjenforeningen på sin Instagram-profil:

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Hun røper at hun gleder seg stort til å se igjen kollegaene.

I 2016 ble spin off-serien «Fuller House» lansert på strømmegiganten Netflix der eldstedatteren DJ fra Full House, spilt av nevnte Cameron, har stiftet egen familie og overtatt barndomshjemmet som seerne kjenner fra Full House. Med både nye tilskudd og gamle stjerner som spilte i og gjestet serien, fikk den god mottakelse med sine fem sesonger frem til 2020.

– Som familie foran og bak kamera

– Vi er så nære at hver gang vi møtes er det som en familiegjenforening, har Dave Coulier, som spilte Joey, uttalt til amerikanske E! News.

Trebarnsfaren Danny Tanner har mistet kona i en bilulykke og trenger hjelp med barnepass. Svogeren Jesse og hans nærmeste venn Joey flytter inn til familien for å bidra med de tre døtrene DJ, Stephanie og Michelle. De to ungkarene blir boende under hele oppveksten til jentene, som de knytter familiære bånd til.

– Dette høres kanskje emosjonelt ut, men vi er virkelig glad i hverandre. Vi har vært gjennom alt mulig sammen – fødsler, dødsfall, bryllup, skilsmisser, at serien ble fanget opp og kansellert. Vi er en familie foran og bak kamera, sier Coulier.

SOM FAMILIE: John Stamos, Candace Cameron og Bob Saget spilte rollene som Uncle Jesse, DJ Tanner og Danny Tanner. FOTO: NTB
SOM FAMILIE: John Stamos, Candace Cameron og Bob Saget spilte rollene som Uncle Jesse, DJ Tanner og Danny Tanner. FOTO: NTB Vis mer

Hyllest til avdøde Bob Saget

Nyheten om reunionen kommer snaue to måneder etter det ble kjent at skuespiller, programleder og standupkomiker Bob Saget døde, 65 år gammel. Familiefaren Danny Tanner står igjen som hans mest kjente rolle. Dødsårsaken skal ha vært en hodeskade da han ved et uhell slo bakhodet før han la seg til å sove om kvelden.

Full House-familien har delt sine hyllester og minner om han i sosiale medier i etterkant. De gikk også ut med en felles uttalelse hvor de delte varme ord om skuespillerkollegaen:

«For 35 år siden kom vi sammen som en tv-familie, men vi ble også en ekte familie. Nå sørger vi som en familie»

Cameron uttalte nylig til People at hun har jobbet med sorgen ved å lene seg på Sagets kone Kelly Rizzo og skuespillerkollegaene fra serien.

Full House-gjengen tar etter flere av de store seriene og filmene med gjenforeninger, blant annet hadde Harry Potter-skuespillerne og Friends-skuespillerne sine gjenforeningsepisoder nylig – til stor glede for fansen.

Denne gangen skal Full House-skuespillerne samles på et 90s Con-arrangement der flere serier skal ha reunion, blant annet Sabrina the Teenage Witch. Medlemmene av boybandene NSYNC og Backstreet Boys skal også være blant stjernene vi kan forvente å se.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer