Tina Nordström

Delte ikonisk 80-tallsbilde fra tenårene

- Jeg var 14 år, og ifølge meg selv ganske så trendy, sier den populære TV-kokken Tina Nordström til KK.

TINA NORDSTRÖM: Den blide TV-kokken Tina Nordström delte et bilde fra en svunnen tenåringstid på sosiale medier. Se bildet i saken! FOTO: Andreas Lundberg
TINA NORDSTRÖM: Den blide TV-kokken Tina Nordström delte et bilde fra en svunnen tenåringstid på sosiale medier. Se bildet i saken! FOTO: Andreas Lundberg Vis mer
Publisert

Den populære TV-kokken Tina Nordström (47) delte nylig et bilde av seg selv fra tenårene på sin offisielle Instagram-profil, som har skapt engasjement blant hennes 166 000 følgere.

For på bildet, som ble tatt i 1988, har Tina den kanskje mest moteriktig sveisen av de alle på den tiden - nemlig piggsveis på toppen, med en kombinasjon av langt hår bak.

En skikkelig klassisk 80-tallssveis - eller stubblugg, som Tina så humoristisk selv kaller den.

- Jeg var 14 år da bildet ble tatt, og er ifølge meg selv ganske så trendy. Sminke ble kun brukt på disco, og da lover jeg deg at luggen sto enda mer opp på grunn av store mengder med hårspray! sier hun til KK.

Men det var ikke bare sveisen som var på plass, også antrekket sto til motebildet på den tiden. Dessverre har hun kun lagt ut portrettbilde, men beskriver til KK hvordan andrekket så ut:

- Det man ikke ser er mine lakenbukser - nemlig bukser min mor hadde sydd av et hvitt laken. Og mine selvlysende skolisser, selvfølgelig. Åh, jeg elsker gamle bilder!

FOLKEKJÆR: Tinas blide og muntre vesen har vokst seg inn i matglade svensker og nordmenns hjerter. FOTO: Rickard L Eriksson
FOLKEKJÆR: Tinas blide og muntre vesen har vokst seg inn i matglade svensker og nordmenns hjerter. FOTO: Rickard L Eriksson Vis mer

Vokste opp på vertshus

Tina vokste opp på Ramlösa Wärdshus i Skåne, sammen med moren Gudrun, faren Björn og broren Peter - og hadde besteforeldrene i huset ved siden av.

I et intevju som sto på trykk i KK i 2016, åpnet hun opp om barndommen og tiden før foreldrene ble skilt - og at hun har fått inn med morsmelken det å være sosial og omgjengelig av sin mor som jobbet i matsalen på vertshuset.

Kanskje ikke så overraskende er Tina med årene blitt en av Sveriges og Norges mest kjente og folkekjære kokker - ikke minst takket være TV-programmene «Tinas Kök» på SVT og «Tinas mat» på NRK, samt flere kokebøker, oppskrifter og andre gründerprosjekter.

LENGTER ALLTID HJEM: Etter endt arbeidsdag - uansett hvor langt unna hun er familiehjemmet - gjør Tina alt hun kan for å komme hjem til ektemannen Martin og barna Elsie og Albin. FOTO: Tina.se
LENGTER ALLTID HJEM: Etter endt arbeidsdag - uansett hvor langt unna hun er familiehjemmet - gjør Tina alt hun kan for å komme hjem til ektemannen Martin og barna Elsie og Albin. FOTO: Tina.se Vis mer

Tina er gift med Martin Holmqvist (47), som hun ble kjæreste med lenge før hun ble et kjent ansikt. De har barna Albin (14) og Elsie (11) sammen.

Og selv om Tina er kjent for å ha mange jern i ilden samtidig, sørger hun alltid for å komme seg hjem til familien og villaen de deler sammen i Helsingborg.

- Det er aldri sånn at jeg tar en ekstra natt på hotell fordi vi ble sent ferdig. Nei, jeg vil alltid hjem! Hvis det er mulig å kjøre hjem midt på natten, så gjør jeg det. Jeg skal hjem til Skåne og familien min, sa hun i KK-intervjuet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer