Delte øyeblikket hvor hun fikk svar på graviditetstesten

Komiker og skuespiller Amy Schumer delte bilde fra øyeblikket hun fikk vite at hun skulle bli mor.

AMY SCHUMER: 38-åringen er kjent for sin selvironiske stil og byr gjerne på seg selv. FOTO: NTB Scanpix
AMY SCHUMER: 38-åringen er kjent for sin selvironiske stil og byr gjerne på seg selv. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Et svangerskap og en fødsel setter som regel sine spor på kvinnekroppen - både fysisk og psykisk. Alle kvinner er forskjellige, og det finnes ingen fasit på hvordan en mammakropp bør se ut, eller hvorvidt man skal nyte graviditeten. Men la oss spole enda lenger tilbake - hva med det øyeblikket der du tisser på testpinnen, og venter på svaret om du faktisk er gravid eller ikke?

Komiker Amy Schumer (38) er ikke redd for å dele sine mest personlige øyeblikk med omverdenen, og nå har hun gjort det igjen.

Komikeren la nylig ut et bilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram fra da hun fant ut at hun var gravid med hennes nå fem måneder gamle sønn Gene Attell.

Bildet viser en overrasket Schumer som sitter på do ikledd treningsklær, og med en rufsete hestehale. På vasken ved siden av henne ligger en graviditetstest.

I kommentarfeltet blir stjernen hyllet for sin bruk av humor, og flere kjenner seg igjen i bildet. «Jeg ler så jeg gråter », «Et perfekt portrett av en kommende mor» og «Haha, dette ligner på meg!», er blant det som folk har skrevet.

Med sine 9,3 millioner følgere på Instagram har komikerens profil vokst seg til å bli en kanal der fansen kan følge tett med på livet hennes gjennom oppturer og nedturer.

Innrømmer at svangerskapet ikke har vært enkelt

Det var i slutten av oktober i fjor at Schumer delte nyheten om at hun ventet sitt første barn med ektemannen Chris Fisher. Graviditeten ble avslørt på Instagram-kontoen til forfatter og Schumers venninne, Jessica Yellin.

På sin egen konto delte komikeren et bilde av prins Harry og hertuginne Meghan Markle, hvor hun hadde manipulert på sitt eget og ektemannens hode. Fansen ble oppfordret til å klikke seg videre inn på forfatterens profil - med et hint om at paret skulle bli foreldre.

Ved siden av sine humoristiske bilder og videoer, har Schumer også vært åpen om svangerskapsplagene som hun har slitt med. I november ble hun innlagt på sykehus med «hyperemesis», bedre kjent som ekstrem svangerskapskvalme. Hun legger derfor ikke skjul på at graviditeten har vært svært vanskelig.

– Jeg liker det ikke. Svangerskapet har vært veldig tøft så langt, sa hun den gangen, ifølge People.

LES OGSÅ: 10 spørsmål du bare har som gravid

Slår kraftig tilbake mot vektkritikken

Det er ingen tvil om at den filterløse komikeren ikke er redd for å si sin mening høyt, og er kjent for å slå tilbake mot kroppspress. I 2016 kom nyheten om at Schumer fikk hovedrollen som den ikoniske dukken «Barbie» i en ny spillefilm, og etter dette mottok hun flere negative tilbakemeldinger fra folk som mente at hun ikke var tynn nok til rollen. Komikeren svarte på kritikken ved å legge ut et badedraktbilde av seg selv på Instagram sammen med en lang tekst, hvor hun blant annet skrev:

– Til alle de som har blitt mobbet eller hatt dårlig selvfølelse: jeg er her og kjemper for deg, for oss.

Schumer ble senere nødt til å trekke seg fra filmen på grunn av andre prosjekter, ifølge Variety.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer