Gwyneth Paltrow

Delte sjeldent bilde

Og kommentarfeltet går varmt om spesielt én ting.

VEKKER OPPSIKT: Gwyneth Paltrow har lagt ut et sjeldent bilde på instagram. Her fra A Dreamy Evening with Goopglow i juli 2022 i East Hampton City. FOTO: Bryan Bedder/Getty Images for Goop/AFP/NTB
VEKKER OPPSIKT: Gwyneth Paltrow har lagt ut et sjeldent bilde på instagram. Her fra A Dreamy Evening with Goopglow i juli 2022 i East Hampton City. FOTO: Bryan Bedder/Getty Images for Goop/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere skuespiller Gwyneth Paltrow (49) deler stort og smått på sosiale medier, og også i nyhetsbrevet til livsstilsnettstedet Goop, som hun startet i 2016.

KK skrev nylig om at Gwyneth kunne avsløre at barna hennes Apple (18) og Moses (16) fikk sjokk da de så hvilket skjermbilde Gwyneth hadde valgt å ha på mobilen.

Og nettopp Gwyneths barn, som hun har med Coldplay-vokalist Chris Martin, har ikke vært mye å se på morens konto opp gjennom årene. Lenge beskyttet hun dem mot pressen, og med unntak av et og annet selfie da barna ble større, høre det med til sjeldenhetene at man har fått se Gwyneths og hennes to barn sammen.

Sommerminner

Men i et nytt innlegg på Instagram gjør den tidlige skuespilleren et unntak. Det er i en post med flere bilder, der hun oppsummerer sommeren, at kjendisen byr på et blinkskudd av seg selv med sine to tenåringsbarn ved sin side.

Fansen gleder seg vilt. En kommenterer at datteren Apple ligner svært på moren sin, da hun spilte i filmen Great Expectations, og flere påpeker at Apple er lik sin mor.

TRE DRÅPER VANN?: Gwyneth Paltrow på et sjeldent bilde sammen med sine to barn Apple og Moses. FOTO: Faksimile Instagram/@gwynethpaltrow
TRE DRÅPER VANN?: Gwyneth Paltrow på et sjeldent bilde sammen med sine to barn Apple og Moses. FOTO: Faksimile Instagram/@gwynethpaltrow Vis mer

Ellers renner kommentarfeltet over av hjerter og hilsener, og ikke minst: kommentarer om at barna er svært vakre.

«Vakre barn». «Vakker familie». «Glad noen hadde en fin sommer», lyder noen av de mer eller mindre muntre kommentarene.

En hilsen synes å komme fra datteren Apple, som skriver

I miss you!!!

Hyllest

I anledning datterens 18-årsdag høsten 2022, la Gwyneth ut en post med en hyllest til datteren:

«Jeg kunne ikke vært mer stolt over den kvinnen du er. Du er alt jeg kunne drømt om og så mye mer», skrev hun og fortsatte:

«Stolt er ikke et dekkende begrep, hjertet mitt svulmer av følelser jeg ikke kan sette navn på. Du er dypt ekstraordinær, på alle måter».

Gwyneth avslutter innlegget med ordene:

«Jeg sier det hele tiden, og vil aldri slutte … med ordene til tante Drew: jeg ble født den dagen du ble født. Jeg elsker deg. Mamma».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer