SMELLVAKKER: Halle Berry ser minst like bra ut i dag som da hun begynte skuespillerkarrieren for 30 år siden. FOTO: Scanpix
SMELLVAKKER: Halle Berry ser minst like bra ut i dag som da hun begynte skuespillerkarrieren for 30 år siden. FOTO: Scanpix Vis mer

Halle Berry:

Delte «skrytebilde»: – Endelig har jeg sixpack!

Filmstjernen er i bedre form enn noensinne.

Publisert

Det er 30 år siden Halle Berry (53) for første gang prøvde seg som skuespiller – den gangen i den kortvarige TV-serien «Living Dolls».

Gjennombruddet kom da hun i 1991 spilte Samuel L. Jacksons rusavhengige kjæreste i «Jungle Fever», og siden har de store rollene kommet på løpende bånd.

Dét innebærer blant annet James Bond-filmen «Die Another Day», «Gothika», «Monster's Ball», «Things We Lost in the Fire» og «X-Men».

Det er en kjent sak at stjernene gjør det meste for å «bli» en karakter; det fikk fatale følger da Heath Ledger isolerte seg fra venner og familie i månedene før han skulle portrettere utskuddet Joker i «Batman: The Dark Knight», Matthew McConaughey (50) gikk ned 20 kilo for å spille en AIDS-syk mann i «Dallas Buyers Club» og Charlize Theron (44) er ugjenkjennelig som seriemorderen Aileen Wuornos i «Monster».

Det mest aktuelle eksempelet er Jennifer Lopez (50) i «Hustlers». Her spiller hun den erfarne stripperen Ramona – noe som krevde månedsvis med poledancing-trening.

Nå ligger også Halle i hardtrening for en rolle. Hun skal nemlig spille kampsportutøver i kommende «Bruised».

I den anledning delte 53-åringen et «skrytebilde» av sin svært så markante mage. Se bildet under!

LES OGSÅ: Slik bør du trene i 30-, 40-, 50,- og 60-årene

«Det finnes ingen bedre følelse enn å sette seg et mål og nå det! Et av mine mål? Å få magemuskler til «Bruised». Nå har jeg endelig klart det, og det føles så bra», skriver Halle under innlegget på Instagram.

I skrivende stund har bildet generert 500 000 likerklikk og nærmere 10 000 kommentarer.

Halles personlige trener har fortalt People at filmstjernen trener fire timer om dagen for å forberede seg på rollen som MMA-utøver (mixed martial arts, jour. anm.).

Slik trener Halle Berry

Det er altså ekstra hardkjør nå om dagen, men Halle har vært over gjennomsnittet opptatt av trening, kropp og velvære i en årrekke. Nå avslører australske Harper's Bazaar hvordan 53-åringen holder seg i toppform.

Nettstedet skriver at hun blant annet sverger til boksing.

– Boksing regnes som en av de aller beste metodene for å trene hele kroppen. Du bruker alle muskler, og du brenner så mye kalorier og fett. Det reduserer stress drastisk, forbedrer koordinasjon, og bygger selvtillit og disiplin. Viktigst av alt: Man slutter aldri å lære. Jeg har bokset i ti år, og jeg elsker at jeg alltid finner nye måter å utfordre meg selv på, skrev skuespillerinnen i en Instagram-post i fjor.

LES OGSÅ: KK tester Cecilia Brækhus' nye treningstime

Halle er også glad i yoga som treningsform og uttøying etter hver økt. Dét delte hun selv på sosiale medier i 2018:

– Det er viktig for meg å tøye ut etter jeg har trent. Å inkorporere tøying i treningsprogrammet mitt sørger for at musklene mine holder seg myke, at bevegeligheten min forbedres og – viktigst av alt – at jeg forebygger skader.

Ellers skriver Harper's Bazaar at hun har et sunt og variert kosthold, og at hun er nøye på å drikke vann for å holde seg hydrert gjennom dagen.

Hun går også i bresjen for å ta seg pustepauser i hverdagen og mener alle bør unne seg tid til å ta vare på seg selv. Vi kunne ikke vært mer enige!

LES OGSÅ: Disse dagene bør du droppe trening

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer