Halle Berry:

Delte «skrytebilde»: – Endelig har jeg sixpack!

Filmstjernen er i bedre form enn noensinne.

SMELLVAKKER: Halle Berry ser minst like bra ut i dag som da hun begynte skuespillerkarrieren for 30 år siden. FOTO: Scanpix
SMELLVAKKER: Halle Berry ser minst like bra ut i dag som da hun begynte skuespillerkarrieren for 30 år siden. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er 30 år siden Halle Berry (53) for første gang prøvde seg som skuespiller – den gangen i den kortvarige TV-serien «Living Dolls».

Gjennombruddet kom da hun i 1991 spilte Samuel L. Jacksons rusavhengige kjæreste i «Jungle Fever», og siden har de store rollene kommet på løpende bånd.

Dét innebærer blant annet James Bond-filmen «Die Another Day», «Gothika», «Monster's Ball», «Things We Lost in the Fire» og «X-Men».

Det er en kjent sak at stjernene gjør det meste for å «bli» en karakter; det fikk fatale følger da Heath Ledger isolerte seg fra venner og familie i månedene før han skulle portrettere utskuddet Joker i «Batman: The Dark Knight», Matthew McConaughey (50) gikk ned 20 kilo for å spille en AIDS-syk mann i «Dallas Buyers Club» og Charlize Theron (44) er ugjenkjennelig som seriemorderen Aileen Wuornos i «Monster».

Det mest aktuelle eksempelet er Jennifer Lopez (50) i «Hustlers». Her spiller hun den erfarne stripperen Ramona – noe som krevde månedsvis med poledancing-trening.

Nå ligger også Halle i hardtrening for en rolle. Hun skal nemlig spille kampsportutøver i kommende «Bruised».

I den anledning delte 53-åringen et «skrytebilde» av sin svært så markante mage. Se bildet under!

LES OGSÅ: Slik bør du trene i 30-, 40-, 50,- og 60-årene

«Det finnes ingen bedre følelse enn å sette seg et mål og nå det! Et av mine mål? Å få magemuskler til «Bruised». Nå har jeg endelig klart det, og det føles så bra», skriver Halle under innlegget på Instagram.

I skrivende stund har bildet generert 500 000 likerklikk og nærmere 10 000 kommentarer.

Halles personlige trener har fortalt People at filmstjernen trener fire timer om dagen for å forberede seg på rollen som MMA-utøver (mixed martial arts, jour. anm.).

Slik trener Halle Berry

Det er altså ekstra hardkjør nå om dagen, men Halle har vært over gjennomsnittet opptatt av trening, kropp og velvære i en årrekke. Nå avslører australske Harper's Bazaar hvordan 53-åringen holder seg i toppform.

Nettstedet skriver at hun blant annet sverger til boksing.

– Boksing regnes som en av de aller beste metodene for å trene hele kroppen. Du bruker alle muskler, og du brenner så mye kalorier og fett. Det reduserer stress drastisk, forbedrer koordinasjon, og bygger selvtillit og disiplin. Viktigst av alt: Man slutter aldri å lære. Jeg har bokset i ti år, og jeg elsker at jeg alltid finner nye måter å utfordre meg selv på, skrev skuespillerinnen i en Instagram-post i fjor.

LES OGSÅ: KK tester Cecilia Brækhus' nye treningstime

Halle er også glad i yoga som treningsform og uttøying etter hver økt. Dét delte hun selv på sosiale medier i 2018:

– Det er viktig for meg å tøye ut etter jeg har trent. Å inkorporere tøying i treningsprogrammet mitt sørger for at musklene mine holder seg myke, at bevegeligheten min forbedres og – viktigst av alt – at jeg forebygger skader.

Ellers skriver Harper's Bazaar at hun har et sunt og variert kosthold, og at hun er nøye på å drikke vann for å holde seg hydrert gjennom dagen.

Hun går også i bresjen for å ta seg pustepauser i hverdagen og mener alle bør unne seg tid til å ta vare på seg selv. Vi kunne ikke vært mer enige!

LES OGSÅ: Disse dagene bør du droppe trening

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer