Demi Lovato:

Demi Lovato er forbanna på magasinet TIME etter at Donald Trump ble vurdert som «Person of the Year»

- Det er hyklersk!

DEMI LOVATO: Den amerikanske artisten Demi Lovato er forbanna etter at magasinet TIME har avslørt at president Donald Trump var på nippet til å stikke av med topp-plassering i «Person of the Year»-kåring. Foto: NTB Scanpix
DEMI LOVATO: Den amerikanske artisten Demi Lovato er forbanna etter at magasinet TIME har avslørt at president Donald Trump var på nippet til å stikke av med topp-plassering i «Person of the Year»-kåring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hvert år kårer det prestisjetunge amerikanske magasinet TIME Person of the Year - årets person - og i begynnelsen av desember ble det kjent at kampanjen #Metoo stakk av med topp-plassering. Kampanjen ble opprettet i midten av oktober, i kjølvannet av de massive avsløringene om seksuell trakassering i Hollywood. Kampanjen har spredd seg over hele verden, og også her i Norge har flere stått frem med sine historier og opplevelser omkring seksuell trakassering.

Nyheten om kampanjens TIME-anerkjennelse ble tatt svært godt imot, men da det viste seg at den amerikanske presidenten Donald Trump (71) var på nippet til å stikke av med topp-plasseringen i TIME-kåringen, klarte ikke den amerikanske artisten Demi Lovato (25) å holde sinnet inne.

Hun mener det er hyklersk av TIME å i det hele tatt vurdere en mann som president Trump i denne kategorien - og spesielt i konkurranse med #Metoo-kampanjen - ettersom minst 20 kvinner har stått frem med historier som avslører at Trump har utsatt kvinner for seksuell trakassering gjennom flere tiår. (PSST: Les Dagbladet Pluss' sak om hvorfor Donald Trump slipper unna med «Grab 'em by the pussy»-utsagnet her. NB! Ligger under betalingsmur)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer