Demi Lovato

Demi Lovato om sitt nyeste bikinibilde: - Se! Det er cellulitter

Superstjerna innrømmer på Instagram at hun tidligere har løyet til fansen om hvordan hun egentlig ser ut.

UREDIGERT: Dette bildet delte superstjerna nylig på Instagram, og innrømmer at hun tidligere har redigert bilder av seg selv for å se tynnere ut enn det hun egentlig er. FOTO: Skjermdump/Instagram
UREDIGERT: Dette bildet delte superstjerna nylig på Instagram, og innrømmer at hun tidligere har redigert bilder av seg selv for å se tynnere ut enn det hun egentlig er. FOTO: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og skuespiller Demi Lovato (27) slo for alvor gjennom da hun spilte rollen som «Angela» i Disney-serien «Barney & Friends» og hovedrollen i filmen «Camp Rock» i 2008.

Siden den gang har det utvilsomt skjedd mye i 27-åringens liv. For ett år siden ble hun blant annet fraktet i all hast til sykehus etter en overdose i sitt eget hjem. Da skuespilleren ble funnet lå hun livløs på gulvet.

Hun har også opptil flere ganger brukt sin stemme og snakket høyt om mobbing, samt vært åpen om sitt anspente forhold til sin egen kropp og utseende.

- Min største frykt

Nylig la hun ut et bilde av seg selv i bikini på bildedelingstjenesten Instagram. Bildet er tatt på en ferietur i Bora Bora hvor hun var tidligere i år, og til fotografen poserer hun med rumpa og lårene mot kamera - med tilsynelatende masse selvtillit.

«Dette er egentlig min største frykt», starter hun bildeteksten med, og fortsetter:

«Dette er et bilde av meg i bikini som ikke er redigert. Og gjett hva, jeg har cellulitter! Jeg er rett og slett så lei av å skamme meg over kroppen min, lei av å redigere den (ja, de andre bildene av meg i bikini er redigerte og jeg hater at jeg gjorde det, men det er sannheten). Dette er den jeg er og dette er hva jeg fikk. Jeg vil at det nye kapittelet i livet mitt skal handle om å være så autentisk som mulig, i stedet for å prøve å oppfylle andres kroppsidealer. Så, her er meg - ikke redd og uten skam (...)».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer