Demi Lovato

Demi Lovato om sitt nyeste bikinibilde: - Se! Det er cellulitter

Superstjerna innrømmer på Instagram at hun tidligere har løyet til fansen om hvordan hun egentlig ser ut.

UREDIGERT: Dette bildet delte superstjerna nylig på Instagram, og innrømmer at hun tidligere har redigert bilder av seg selv for å se tynnere ut enn det hun egentlig er. FOTO: Skjermdump/Instagram
UREDIGERT: Dette bildet delte superstjerna nylig på Instagram, og innrømmer at hun tidligere har redigert bilder av seg selv for å se tynnere ut enn det hun egentlig er. FOTO: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og skuespiller Demi Lovato (27) slo for alvor gjennom da hun spilte rollen som «Angela» i Disney-serien «Barney & Friends» og hovedrollen i filmen «Camp Rock» i 2008.

Siden den gang har det utvilsomt skjedd mye i 27-åringens liv. For ett år siden ble hun blant annet fraktet i all hast til sykehus etter en overdose i sitt eget hjem. Da skuespilleren ble funnet lå hun livløs på gulvet.

Hun har også opptil flere ganger brukt sin stemme og snakket høyt om mobbing, samt vært åpen om sitt anspente forhold til sin egen kropp og utseende.

- Min største frykt

Nylig la hun ut et bilde av seg selv i bikini på bildedelingstjenesten Instagram. Bildet er tatt på en ferietur i Bora Bora hvor hun var tidligere i år, og til fotografen poserer hun med rumpa og lårene mot kamera - med tilsynelatende masse selvtillit.

«Dette er egentlig min største frykt», starter hun bildeteksten med, og fortsetter:

«Dette er et bilde av meg i bikini som ikke er redigert. Og gjett hva, jeg har cellulitter! Jeg er rett og slett så lei av å skamme meg over kroppen min, lei av å redigere den (ja, de andre bildene av meg i bikini er redigerte og jeg hater at jeg gjorde det, men det er sannheten). Dette er den jeg er og dette er hva jeg fikk. Jeg vil at det nye kapittelet i livet mitt skal handle om å være så autentisk som mulig, i stedet for å prøve å oppfylle andres kroppsidealer. Så, her er meg - ikke redd og uten skam (...)».

Blir hyllet

Den verdenskjente 27-åringen har svimlende 74 millioner følgere på Instagram, og i kommentarfeltet under bildet bugner det av positive tilbakemeldinger:

«Du er en rollemodell!», «Kjør på, vakre deg» og «Fantastisk!!» er blant det som folk har skrevet.

Moren til Lovato har også valgt å kommentere datteras innlegg: «Du trenger aldri å fylle noen andres standard noen gang igjen, du er fri. Så fly, jenta mi, sett fyr på verden. Gjør det!», skriver hun.

Bruker stemmen sin

Det er ingen tvil om at Lovato aldri har vært redd for å bruke stemmen sin og si meningene sine høyt. For omtrent to år siden gikk hun hardt ut mot magasinet TIME etter at de kåret nåværende president Donalt Trump til «Person of The Year».

Hun klarte rett og slett ikke å holde sinnet inne da presidenten stakk av med den gjeve tittelen som med tiden har blitt svært anerkjent.

Hun mente det var hyklersk av TIME å i det hele tatt vurdere en mann som president Trump i denne kategorien - og spesielt i konkurranse med #Metoo-kampanjen - ettersom minst 20 kvinner har stått frem med historier som avslører at Trump har utsatt kvinner for seksuell trakassering gjennom flere tiår.

BRUKER STEMMEN: Den 27 år gamle sangeren og skuespilleren har ved flere anledninger bevist at hun ikke er redd for å bruke stemmen sin. FOTO: NTB Scanpix
BRUKER STEMMEN: Den 27 år gamle sangeren og skuespilleren har ved flere anledninger bevist at hun ikke er redd for å bruke stemmen sin. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

«TIME trykker et cover av modige kvinner som står opp mot seksuell trakassering, men utnevner en mann med flere anklager om seksuell trakassering mot ham som nummer to på listen til å bli Person of the year... Seriøst, TIME? #Hyklere», skrev Demi Lovato på Twitter den gang.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer