Sophie Elise Isachsen

- Den eneste tingen jeg angrer på

Sophie Elise Isachsen (27) har vært åpen om de fleste inngrepene hun har gjort, men det er én ting hun helst skulle holdt privat.

ANGRER: Sophie Elise Isachsen hadde store bekymringer knyttet til underlivet, noe som resulterte i en operasjon. Foto: Privat/Instagram
ANGRER: Sophie Elise Isachsen hadde store bekymringer knyttet til underlivet, noe som resulterte i en operasjon. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen (27) har tidligere vært åpen om at hun har operert underlivet, noe hun belyste i boken «Ting jeg har lært». I en alder av 12 år fantaserte hun om å klippe av seg kjønnsleppene, skriver hun i boken.

- Sexlivet ble tusen ganger bedre, for jeg var ikke lenger usikker på hvordan jeg så ut der nede. Jeg vet det er hysj-hysj å si, men jeg kan ikke late som at det ble verre, da det i realiteten ble bedre på alle mulige måter, sier hun i podkasten «Chit chat med Helle».

Videre forteller hun at underlivsoperasjonen er den tingen hun misliker mest å snakke om – fordi det er så veldig intimt.

- Det er det mest intime jeg har. Det er det eneste jeg kan angre på at jeg har vært åpen om. Men igjen: Det er noe jeg har vært åpen om, fordi jeg har skrevet en bok om skam og seksualitet. Det ble naturlig – skal du skrive en bra bok, må du skrive om det som er ubehagelig. Og dette var min historie.

Fikk kritikk

Sophie Elise forteller at hun etter bokutgivelsen fikk kritikk for at det var en historie som kunne trigge eller provosere noen.

- Men hvorfor skal man skrive bøker da – om man ikke kan trigge, provosere eller vekke en følelse? Det kan ikke være politisk korrekthet også i litteratur, da mister vi sjelen til forfatteren, sier hun, og fortsetter:

- Jeg håper at vi blir mer åpne for kontroversielle meninger. Man trenger ikke å være enig, men vi må tørre å si ubehagelige ting, og ha en diskusjon. Jeg håper vi kommer dit.

HÅPER PÅ ENDRING: - Jeg håper at vi blir mer åpne for kontroversielle meninger, sier Sophie Elise. Foto: Privat/Instagram
HÅPER PÅ ENDRING: - Jeg håper at vi blir mer åpne for kontroversielle meninger, sier Sophie Elise. Foto: Privat/Instagram Vis mer

- Stressende opplevelse

Sophie Elise er åpen om at hun tiltrekkes av både kvinner og menn, og i podkasten deler hun detaljer fra første gang hun hadde sex med en jente.

- Jeg hadde seksuelle opplevelser med jenter fra før, men det var første gang jeg hadde sex med en jente alene. Jeg dro på date med en jente som jeg møtte på Tinder, så «gjorde vi det» hjemme. Jeg syntes det var en fin, men stressende opplevelse. Jeg ble så «self-aware» over kroppen min, sier hun ærlig, og legger til:

- Jeg tenkte at som jente burde jeg være i stand til å forstå hva den andre liker, men vi er mennesker som liker forskjellige ting. Men jeg syntes det var mye press, egentlig. Hun var naturlig vakker, og jeg har silikon og det… jeg tenkte hun kanskje ikke tente så mye på silikon og det som er falskt.

27-åringen forteller videre at denne jenta var flink til å kommunisere hva hun likte, noe som stresset henne litt.

- I heterofil sex som jeg hadde opplevd til det punktet, var det ikke så mye kommunikasjon om hva jeg likte eller ikke. Hun prøvde bare å hjelpe meg på veien, men jeg var ikke vant til feedback. Men hun var veldig snill, og gjorde det på en fin måte, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer