Den ferske mammaen Eva Longoria (44) får superskryt i Cannes!

Ble stylet av bestevenninnen Victoria Beckham.

STRÅLER AV MORSLYKKE: Den amerikanske skuespilleren Eva Longoria tok med seg ektemannen José Bastón og sin 11 måneder gamle sønn Santiago Enrique Bastón på festlighetene. FOTO: NTB Scanpix
STRÅLER AV MORSLYKKE: Den amerikanske skuespilleren Eva Longoria tok med seg ektemannen José Bastón og sin 11 måneder gamle sønn Santiago Enrique Bastón på festlighetene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Filmfestivalen i Cannes er godt i gang på den franske riviera, og det som kan krype og gå av filmstjerner fra inn- og utland har kastet glans over de ulike rød løper-eventene.

Den amerikanske skuespilleren Eva Longoria (44), som ble mor for første gang i fjor sommer, benyttet anledningen til å vise verden at hun er tilbake igjen etter fødselsboblen hun har vært i siden sønnen ble født i fjor sommer. Og flere internasjonale medier hyller nå 44-åringen for å stråle av morslykke på rød løper.

Ifølge Hello Magazine er hun til stede på filmfestivalen i forbindelse med sitt engasjement for L'Oréal. Hun er nemlig det franske merkets ansikt utad.

Eva Longoria hadde tatt med seg ektemannen José Bastón (55), som hun giftet seg med i 2016. Med på festlighetene var også parets sønn Santiago Enrique Bastón (11 mnd), og den superskjønne gutten fikk sin rød løper-debut under filmfestivalen i Cannes.

Under veldedighetsarrangementet The Global Gift Initiative troppet ekteparet opp på rød løper, og pappa José matchet sønnen han bar på armen. De var nemlig begge ikledd kledelige smoking-dresser. Eva Longoria selv bar en rålekker marineblå kjole fra den amerikanske designeren Jonathan Simkhai.

Gode kontakter

Men det var ikke bare under mandagens veldedighetsevent at Eva Longoria virkelig har vist at hun både er tilbake igjen for fullt - og har en stilsans mange kvinner misunner henne.

Det skal likevel sies at den 44 år gamle skjønnheten, som har meksikanske røtter, både har tilgang på stylister og gode kontakter som gjør at garderoben hennes består av plagg vi andre bare kan drømme om.

En av disse kontaktene er Eva Longorias bestevenninne Victoria Beckham (45). hun er som kjent en av Storbritannias hotteste designere, og har gjort stor suksess med sitt eget klesmerke. Eva Longoria er bare én av mange Hollywood-kjendiser som har vært ikledd Beckhams antrekk, og filmfestivalen i Cannes var intet unntak for Longoria.

Eva og Victoria ble gode venninner da familien Beckham flyttet til Los Angeles i 2007, da David Beckham (44) hadde signert kontrakt med fotballaget LA Galaxy. Familien ble der til 2012, da kontrakten hans gikk ut.

Eva Longoria delte bilde av seg selv ikledd Victoria Beckham-design på Instragram:

- Vi er bestevenner, og har delt mange livserfaringer sammen

I løpet av denne tiden knyttet de to sterke bånd, og Eva Longoria var gudmor til yngstedatteren Harper Beckham (7).

GUDMOR: Eva Longoria er gudmor til Harper Beckham, som ble født i juli 2011. Her er trioen fotografert under en LA Galaxy-kamp i november 2011. Syv år senere ble Eva Longoria selv mor for første gang. FOTO: NTB Scanpix
GUDMOR: Eva Longoria er gudmor til Harper Beckham, som ble født i juli 2011. Her er trioen fotografert under en LA Galaxy-kamp i november 2011. Syv år senere ble Eva Longoria selv mor for første gang. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er bestevenner, og har delt mange livserfaringer sammen. Hva vi snakker om er mellom oss, men vi har vært gjennom tøffe saker sammen. Hun er en helt fantastisk person tvers gjennom, og er den morsomste personen jeg kjenner. Når vi henger sammen er vi bare hjemme, snakker, spiser og ler, har Eva Longoria uttalt i et intervju med Daily Mail.

Men det var ikke bare Victoria Beckham og Jonathan Simkhais design Eva Longoria gikk for under festlighetene i Cannes, også de italienske designhusene Max Mara og Alberta Ferretti fikk kle opp den 44 år gamle skjønnheten. I tillegg til australske Rebecca Vallance og amerikanske Cristina Ottaviano.

Se video av Eva Longorias ulike antrekk på filmfestivalen i Cannes:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer