Thea Sofie Loch Ness

- Den første audition-tapen min gikk direkte til Steven Spielberg. Jeg bare – shit, er det sånn det funker?

Thea Sofie Loch Næss har alltid drømt om Hollywood. Etter å ha landet en sentral rolle i en HBO-produsert serie er drømmen nærmere enn noensinne.

THEA SOFIE LOCH NÆSS: KK.no snakker med kvinner vi har troa på, om hvordan de kom seg dit de er i dag. I dag: Skuespiller-stjerneskuddet Thea Sofie Loch Næss (20). Foto: Hanne Bernhardsen Nordvåg
THEA SOFIE LOCH NÆSS: KK.no snakker med kvinner vi har troa på, om hvordan de kom seg dit de er i dag. I dag: Skuespiller-stjerneskuddet Thea Sofie Loch Næss (20). Foto: Hanne Bernhardsen Nordvåg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De er unge. Og de er lovende. KK.no snakker med kvinner vi har troa på, om hvordan de kom seg dit de er i dag. I dag: Skuespiller-stjerneskuddet Thea Sofie Loch Næss (20).

Bare for å få det ut av veien, først som sist – ja, Thea heter faktisk Loch Næss til etternavn.

Hun ler og forteller at hun stadig vekk får den samme reaksjonen på navnet sitt:– ‹‹Åh – som sjømonsteret? Den har du vel ikke hørt før? Høhøh.›› Det er utrolig tilfeldig da. Mamma heter Næss og pappa heter Loch, og så skulle akkurat de to få et barn sammen.

Men når alt kommer til alt er vel kanskje det å ha et spesielt klingende navn en bra greie å ha når man sikter etter stjernene – som Thea tross alt gjør.

Hun var ni år gammel da fikk hun sin første rolle som skuespiller – i intet mindre enn en ‹‹Hotel Cæsar››-episode.

– Da tenkte jeg, det er dette jeg vil! ler hun.

– Jeg sprang rundt, fikk autografen til Sossen Krogh og spurte alle om hvor mye man tjener som skuespiller. Alle bare: ‹‹Thea – du kan ikke spørre om sånt…››

LES OGSÅ: Cecilie Kåss Furuseth: - Etter alt som har skjedd i livet mitt er jeg stolt over å ha det bra

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer