Disney:

Den første Mulan-traileren er her

Filmen har premiere i mars 2020!

MULAN: Den nye versjonen av Disney-filmen fra 1998 har premiere i 2020. Foto: Skjermdump fra YouTube
MULAN: Den nye versjonen av Disney-filmen fra 1998 har premiere i 2020. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

27. mars 2020 har live action-versjonen av «Mulan» premiere. Den siste tiden har flere Disney-filmer blitt presentert i en ny drakt. Bare i år har «Dumbo», «Aladdin» og «Løvenes konge» premiere!

Både «Dumbo» og «Aladdin» har vært å se på kino - nå venter vi bare på at «Løvenes konge» skal vises frem. Og mens vi gjør det kan vi jo ta en titt på den aller første «Mulan»-traileren!

7. juli slapp nemlig Disney de første klippene fra filmen som har premiere i 2020. «Mulan» kom først ut i 1998 og fikk senere en oppfølger i 2004. Nå, 15 år senere, er det klar for live action-versjonen av «Mulan».

Liu Yifei har kapret rollen som Mulan selv. Og for dere som ikke husker handlingen i denne fantastiske Disney-filmen - og hvor rå denne karakteren er - her kommer Filmwebs oppsummering av filmen:

«Disneys 36. helaftens tegnefilm handler om en modig, ung jente som iherdig prøver å gjøre foreldrene til lags og være den perfekte datter, men som føler at hun alltid skuffer dem. Da Mulans gamle far blir kalt inn til krigen, kler hun seg ut som mann og slutter seg til den kinesiske armeen istedenfor ham.»

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

«Hun møter etter hvert Mushu, en livlig og skrønete drage som leder henne opp i en rekke komiske uhell. På høyden av deres suksess, blir forkledningen oppdaget og de blir forvist langt vekk hjemmefra. Da alt ser som mørkest ut, finner hun ved hjelp av sitt mot nok en gang styrke til å kjempe tappert mot alle odds, overvinne de grusomme hunerne, redde keiseren og vise sine foreldre den største ære.»

MULAN: I filmen fra 1998 møter Mulan dragen Mushu. Foto: Scanpix
MULAN: I filmen fra 1998 møter Mulan dragen Mushu. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer