Hertugbesøket i Norge:

Den gravide hertuginnen lot ikke kulde og tettpakket program stoppe henne!

Hertuginne Kate snudde i siste sekund - trosset planen om å utebli fra besøk hos innovasjonshuset MESH.

HERTUGBESØKET I NORGE: Det et ingen tvil om at stemningen er svært god mellom hertugparet og vårt eget kronprinspar! Her sykler prins William seg gjennom kjente strøk i St. Andrews med kyndig veiledning fra Motitech. Foto: NTB Scanpix
HERTUGBESØKET I NORGE: Det et ingen tvil om at stemningen er svært god mellom hertugparet og vårt eget kronprinspar! Her sykler prins William seg gjennom kjente strøk i St. Andrews med kyndig veiledning fra Motitech. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig torsdag formiddag landet hertuginne Kate (36) og prins William (35) i Norge, etter å ha tilbrakt to dager hos våre kongelige venner i Sverige. Hertugparet, som kom uten sine to barn prins George (4) og prinsesse Charlotte (2), ble tatt imot av kronprins Haakon (44) og kronprinsesse Mette-Marit (44).

Bare minutter før de ankom norsk jord snødde det store, bomullsaktige snøfnugg - noe som spesielt begeistret det britiske pressekorpset som hadde møtt opp i manntall.

- Jeg har aldri sett så store snøfnugg før! Skikkelig Winter Wonderland! sa en av de britiske pressefotografene begeistret.

Fra Gardermoen bar det direkte til Slottet hvor kong Harald og dronning Sonja tok hertugparet vel imot. Også prinsesse Märtha Louise og prinsesse Astrid, fru Ferner, hadde tatt seg tid til å hilse på sine britiske venner. Prins William er jo i slekt med den norske kongefamilien gjennom dronning Maud, så det er nok ekstra stas for den norske kongefamilien å få det britiske hertugparet på besøk.

LES OGSÅ: Her er våre favoritt-blinkskudd av kongebarna fra året som er gått!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer