Kailia Posey

Den ikoniske meme-jenta er død

Kailia Posey ble bare 16 år gammel.

KAILIA POSEY: Den unge jenta Kailia Posey ble kjent gjennom den ikoniske meme'en med det lure ansiktsuttrykket. FOTO: Skjermdump Instagram
KAILIA POSEY: Den unge jenta Kailia Posey ble kjent gjennom den ikoniske meme'en med det lure ansiktsuttrykket. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Gif'er og meme er blitt er humoristisk måte å kommunisere med hverandre på gjennom sosiale medier.

Kailia Lexis Posey, deltaker i det amerikanske TLC-programmet Toddlers and Tiaras, ble kjent over natten som «The Grinning Girl» (kan oversettes til «den glisende jenta») etter at hun lagde et humoristisk ansiktsuttrykk som er blitt en av verdens mest populære meme's og gif'er.

Den unge jenta ble spådd en lysende karriere innen skjønnhetskonkurranser og missekonkurranser, og hun drømte om en karriere som skuespiller.

Men mandag 2. mai 2022 valgte hun å ende sitt liv. Dødsfallet bekreftes via sosiale medier av jentas mor Marcy Posey Gatterman.

«Jeg eier ikke ord eller tanker. En fantastisk fin jente er borte. Vær så snill å la oss sørge i fred over tapet av Kailia. Min lille jente for alltid».

Satte dype spor

Tenåringen ble født i april 2006, og hadde akkurat fylt 16 år. Mamma Marcy har vært åpen overfor amerikanske medier om at datteren har slitt med mentale utfordringer.

- Selv om hun var en tenåring som hadde oppnådd mye i livet, og hadde en lysende fremtid foran seg, valgte hun dessverre i et impulsivt øyeblikk å avslutte sitt jordiske liv, sa hun til TMZ dagen etter datterens dødsfall.

Lørdag 14. mai bisettes Kailia, og på sosiale medier har familien invitert venner og bekjente til å minnes 16-åringen.

«Bli med oss og feire det fantastiske livet til den unge kvinnen som satte dype spor i så mange menneskers hjerter, på en så positiv måte, gjennom sitt korte liv».

På sin offisielle Instagram-konto er det mange som hyller 16-åringen Kailia, og som takker for at hun - til tross sin unge alder - har satt dype spor og vært en inspirasjon.

«Takk for at du var en person jeg kunne se opp til. Hvil i fred», skriver en som kaller seg «mariah_faith_dw» i kommentarfeltet til det siste bildet som Kailia la ut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer