Jennifer Lopez

– Den merkelappen fortjente jeg ikke

Jennifer Lopez i brutalt ærlig skjennepreken.

JENNIFER LOPEZ: JLo er lei av å stadig få en merkelapp hun ikke synes hun fortjener. Her fra Lauren Spring/Summer 2024 fashion show under New York Fashion Week i september 2023, in New York. FOTO: Agostini/Invision/AP/NTB
JENNIFER LOPEZ: JLo er lei av å stadig få en merkelapp hun ikke synes hun fortjener. Her fra Lauren Spring/Summer 2024 fashion show under New York Fashion Week i september 2023, in New York. FOTO: Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Superstjerna Jennifer Lopez er ikke redd for å ta bladet fra munnen, og har tidligere fortalt om hvordan hun ble forsøkt overtalt til å ta Botox da hun var kun 23 år, og at hun siden har lurt på hva det ville gjort med ansiktet henne, og hvordan hun ville sett ut i dag.

Da artisten, som også er en habil skuespiller og produsent, deltok i et talkshow i september 2023 fortalte hun at hun har jobbet med mange forskjellige menn opp gjennom karrieren, og til tross for at hun beskriver seg selv som hardtarbeidende og punktlig, har hun ofte endt opp med å få en ufortjent merkelapp.

Skjønnhet innenfra?

Da superstjernen i 2021 lanserte sin egen hudpleieserie, passet hun samtidig på å øse av sin kunnskap og erfaring når det kommer til utseende og aldring. Kjent som en av verdens vakreste kvinner, som ikke har vært redd for å vise seg på dampende bilder, har hun gjort seg tanker rundt det å bli eldre, og bruker blant annet affirmasjoner hver eneste dag der hun sier til seg selv:

«Jeg er ungdommelig og tidløs i enhver alder. Jeg er ungdommelig og tidløs i enhver alder. Jeg er …».

Stjernen sier affirmasjoner har hjulpet henne til å bli en vakker person på innsiden, som utstråler det samme på utsiden.

Og det er nettopp det på innsiden som nå har fått Lopez til å se rødt. Hvert fall innsiden hos andre.

I TV-showet forteller en opprørt Lopez om arbeidserfaringer hun har gjort seg med menn, og at mange menn synes å komme unna med ting som kvinner på den andre siden blir stemplet for.

– Jeg fascineres av hvor mye bedre kvinner er nødt til å oppføre seg, enn menn, sier Jennifer, i samtale med blant andre Kirsten Dunst og Kristen Wiig.

Lopez forteller at hun alltid har vist lidenskap for jobben, og stått på for det hun tror vil fungere. Dette har ikke blitt tatt godt imot, og ifølge Lopez har hun blitt kalt «vanskelig».

– Jeg har vært redd for å si hva jeg mener til enkelte regissører, og i disse gutteklubbene de danner.

Jennifer beskriver at hun alltid har vært pliktoppfyllende, profesjonell og punktlig, og de gangene hun har kommet for sent til noe, har hun fått hard medfart.

– Jeg ble kalt en diva, noe jeg ikke fortjente. Det er en merkelapp jeg ikke fortjener.

Hun fortsetter:

– Det har alltid fascinert meg at om menn kom for sent, klapper de andre ham på ryggen og sier «Hei, hvordan går det deg!».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer