Chrissy Teigen norsk

Den norskættede supermodellen «disser» norsk røkelaks

Chrissy Teigen har visst ikke fått alle norske tradisjoner under huden.

CHRISSY TEIGEN NORSK: Den vordende trebarnsmoren har norske aner - men er ikke helt overbevist om at norsk røkelaks er en delikatesse. FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN NORSK: Den vordende trebarnsmoren har norske aner - men er ikke helt overbevist om at norsk røkelaks er en delikatesse. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Supermodellen Chrissy Teigen (34) er gravid med sitt tredje barn, og har blant annet gjennom ekteskapet med artist John Legend (41) skaffet seg en solid fanskare verden over.

Det var også gjennom sosiale medier at hun bekreftet det tredje svangerskapet, etter at ektemannen hadde offentliggjort det i musikkvideoen «Wild» i august i år. Fra før har paret Luna (4) og Miles (2).

Men det er ikke bare graviditet og modelloppdrag Chrissy Teigen benytter sosiale medier til, for å holde fansen oppdatert - også mat får mye oppmerksomhet på Chrissys sosiale medier-plattformer.

Nylig postet den kommende trebarnsmoren et lite innlegg på Twitter, der hun innrømmer at norsk røkelaks ikke er noe for henne:

På spørsmål fra Jennifer C. Martin, en av følgerne hennes, om «hvilken matrett fra ditt land eller din kultur er det du ikke er spesielt glad i», svarer Chrissty Teigen:

«Norsk og stillehavs-nordvestlig her: røkelaks. Takk for at du skriver «ikke er spesielt glad i» og ikke «hater». Jeg spiser det, om jeg får det servert».

John Legend til KK: - Hun har en sterk tilknytning til sin norske arv

Chrissys far Ron Teigen Sr. har nemlig norske aner, og dette har gjort at Norge og den norske kulturen har en spesiell plass i hjertet hennes. Men da altså ikke norsk røkelaks!

LANSERING: Ekteparet Chrissy Teigen og John Legend på lansering av Cravings-kokeboken hennes i 2016. FOTO: NTB
LANSERING: Ekteparet Chrissy Teigen og John Legend på lansering av Cravings-kokeboken hennes i 2016. FOTO: NTB Vis mer

Da John Legend var på norgesbesøk i 2017, uttalte han følgende til KK:

- Chrissys far er halvt norsk og halvt tysk. Moren hennes er thai. Mr. Teigen vokste opp i et område i Washington med mange norsk-amerikanere, og føler definitivt en sterk tilknytning til sin norske arv.

- Chrissy har vært i Norge med meg før, og vi håper at vi kan lære mer om hennes norske arv i fremtiden. Kanskje vi kan finne ut av hvilken by hennes slektninger er fra, og reise dit på besøk, forklarte han til KK for tre år siden.

Kokebokforfatter

I tillegg til å være modell er Chrissy Teigen, svært opptatt av mat og kokkelering. Dette er noe hun har arvet fra sin mor Vilailuck.

Ved siden av modellkarrieren har hun blant annet skrevet to kokebøker, startet nettsiden Cravings by Chrissy Teigen - for de som er spesielt interessert i kokkelering og mat - og deltatt i flere matprogrammer.

Kokkegleden har også smittet over på ektemannen John Legend og barna Luna og Miles:

Det blir spennende å se om ekteparet Teigen/Legend og de tre barna en vakker dag får kommet seg over Atlanteren og til Norge, og får øynene opp for ekte norsk røkelaks. Kanskje dét er noe hun kan ta med seg inn i hobby-kokkeleringen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer