Posten julevideo 2021

Den norske reklamevideoen om den homofile julenissen går viralt

Hyller Posten for sitt viktige budskap rundt homokampens jubileum.

POSTEN JULEVIDEO 2021: Denne videoen er gått viralt på grunn av sitt fine og viktige budskap. VIDEO: Posten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Straks setter adventstiden inn for fullt, og julegaver må handles inn, pakker må pyntes med de lekreste julepapir og ikke minst må man få sendt av gårde julegavene før det er for sent.

For det er jo ikke alle pakker julenissen klarer å få med seg på sleden sin, så derfor må Posten også steppe inn for at alle skal få gavene sine før jul.

Posten, med reklamebyrået Pol og produksjonsselskapet B-Reel Films i spissen, har laget en reklamesnutt som i disse dager ruller på norske TV-er, for å minne oss på at vi må få send julebrevet til tante Karin eller julegaven til fetter Odd før julefristen går ut.

Har gått viralt

Og denne filmen er nå nådd langt utover de norske landegrenser. I utlandet hylles den norske reklamefilmen for sitt fine og viktige budskap.

Reklamefilmen har fått tittelen When Harry met Santa - som er myntet på filmen When Harry met Sally fra 1989 - og her forelsker julenissen seg i Harry, en av de mange han over mange år leverer julegaver til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer