«The Open House»:

Den nye thrilleren til Netflix vil skremme vettet av deg

«The Open House» ser ikke ut til å være for de lettskremte av oss.

SKUMMELT: Det er ingen tvil om at den nye serien «The Open House» kommer til å øke pulsen noen hakk. FOTO: Netflix
SKUMMELT: Det er ingen tvil om at den nye serien «The Open House» kommer til å øke pulsen noen hakk. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

Vel, da er det bare å takke for den lille søvnen vi fikk, for etter å ha sett denne traileren tror vi ikke det blir så mye mer i tiden som kommer.

LES OGSÅ: Netflix-seriene redaksjonen ikke kan få nok av

Skummel trailer

Den nye thriller-serien til Netflix, kalt «The Open House», ser mildt sagt skremmende ut. Til å begynne med kan vi kanskje lures til å tro at dette er en morsom serie, hvor en tenåringssønn og en alenemor flytter til et hus noen slektninger tidligere har brukt som feriebolig.

Det tar imidlertid ikke lang tid før vi skjønner at det er mer som foregår bak kulissene. Dette er nemlig en skikkelig thriller-serie som blir skumlere og skumlere etterhvert som traileren fortsetter.

Det begynner med at den lille familien holder åpne visninger i huset, og med ett virker det kanskje som om noen aldri forlot visningen igjen? Sønnen og moren føler seg forfulgt, og det skjer stadig merkelige ting hjemme hos dem. Stemningen i traileren er alene nok til å gi deg gåsehud.

Saken fortsetter under videoen.

Gjensyn med «13 gode grunner»

Den gode nyheten er imidlertid at vi får nok en gjensyn med stjernen fra Netflix-serien «13 reasons why», Dylan Minnette (21), og vi gleder oss til å se ham i nok en alvorlig rolle.

Bak manus og regi har vi Matt Angel og Suzanne Coote, som blant annet står bak «Grimm» og «Legends of Tomorrow».

Serien har premiere allerede 19. januar, så her er det bare å glede seg!

LES OGSÅ: «13 reasons why» - Vi sitter igjen med flere ubesvarte spørsmål

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer