«The Handmaid's Tale»:

Den nye traileren til «The Handmaid's Tale» er her

... og den er skummel!

«THE HANDMAID'S TALE»: Atmosfæren i den nye traileren er både skummel og mareritt-aktig. FOTO: The Handmaid's Tale
«THE HANDMAID'S TALE»: Atmosfæren i den nye traileren er både skummel og mareritt-aktig. FOTO: The Handmaid's Tale Vis mer
Publisert

Den første ofisielle traileren for den andre sesongen av «The Handmaids Tale» er her, og det er bare å forberede seg på litt skikkelig gåsehud.

LES OGSÅ: Seriomani - vår tids moderne lidelse?

Mye spenning

Traileren har en helt egen stemning, og er satt til soundtracket «for what it's worth», som er en av 1960-tallets mest populære protestsanger.

I løpet av det korte minutter får vi blant annet se June (Elisabeth Moss) som er bundet og livredd, Moira (Samira Wiley) i sitt nye liv som flyktning i Canada, et følelsesladet øyeblikk mellom June og Nick (Max Minghella), samt en hel gruppe av folk som blir ledet mot noe som ser ut til å være koloniene.

Det ser med andre ord ut til at serien plukker seg opp igjen fra den lovende slutten vi fikk servert i første sesong.

Artikkelen fortsetter under traileren.

Bekreftet premieredato

Strømmetjenesten Hulu har bekreftet premieredatoen for Emmy-dramaet til 25. april, hvor vi får servert to episoder på rappen. Deretter vil det komme en ny episode hver onsdag, eksklusivt på Hulu sine strømmetjenester.

Produsenten av serien, Elizabeth Moss, forteller i et intervju med Entertainment Weekly at hun tror premieren vil sjokkere fansen.

- Det er ikke noen sjans for at noen kan gjette hva som kommer til å skje. Vi kommer inn i den nye sesongen enda sterkere enn vi gikk ut av den første, sier hun til magasinet.

Prisvinnende serie

«The Handmaid's Tale» tok hele verden med storm da serien kom i 2017, og kan allerede smykke seg med hele 13 Emmy-nominasjoner.

Av de 13 nominasjonene, stakk de av med førsteplassen for beste dramaserie, beste gjentagende kvinnelige birolle i en dramaserie, beste manus i en dramaserie, samt beste kvinnelige hovedrolle i en dramaserie.

Som om ikke det var nok stakk de også av med den gjeve prisen for beste dramaserie under årets Golden Globe.

LES OGSÅ: Her er alle sangene fra «Fifty Shades Freed» (nummer 20 overrasket oss skikkelig)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer