«Will & Grace»:

Den nye versjonen av «Will & Grace» får en tredje sesong

Og den første sesong er ikke engang ferdig ennå!

«WILL & GRACE»: «Will & Grace» har hatt stor suksess etter at serien kom tilbake til skjermen. FOTO: Will & Grace
«WILL & GRACE»: «Will & Grace» har hatt stor suksess etter at serien kom tilbake til skjermen. FOTO: Will & Grace Vis mer
Publisert

Gode nyheter for alle «Will & Grace»-fans der ute. Nå har serien bekreftet en tredje sesong, allerede før første sesong er ferdig. Nyheten kom da skuespillere og andre fra serien deltok på 2018 Paleyfest i Los Angeles, melder Elle.

LES OGSÅ: «Will & Grace» kommer tilbake til skjermen

Kan ikke få nok

Robert Greenblatt fra NBC Entertainment sier selv at han ikke kan få nok av serien.

- Som jeg ser det, kan man rett og slett ikke få for mye av «Will & Grace», og 23 ekstra episoder er musikk i mine ører, har han fortalt til JustJared.

Han skal også ha sagt at han er takknemlig for at Debra, Eric, Sean og Megan ville holde serien i live, og han er overlykkelig for den positive responsen serien har fått, både fra pressen og publikum.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Flere episoder

Og om nyheten om en tredje sesong ikke skulle være nok, kan Variety melde at NBC har lagt til flere episoder, også i andre sesong. I stedet for de originale 13 episodene, ser det nå ut til at den andre sesongen skal inneholde hele 18 episoder.

Den originale serien «Will & Grace» gikk på tv fra 1998 til 2006. Den kom deretter tilbake i en fornyet versjon i 2017, etter en ti minutters fornyelse av serien i forbindelse med presidentvalget i 2016.

Siden serien kom tilbake på skjermen har den hatt et gjennomsnitt på 9,8 millioner seere. Det ser med andre ord ut som om den nye versjonen av «Will & Grace» kommer til å være med oss en stund!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer