Mamma Mia:

Den siste Mamma Mia-traileren er her

Nå er det ikke lenge til premiere!

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN: Lily James (i midten) har fått rollen som en ung Donna i den nye filmen. FOTO: NTB Scanpix
MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN: Lily James (i midten) har fått rollen som en ung Donna i den nye filmen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For ett år siden kom nyheten om at Mamma Mia-filmen får en oppfølger: «Mamma Mia! Here We Go Again». Det er ti år siden den første filmen kom ut, så håpet om at det skulle komme en ny, var så å si ikke der.

Gleden var derfor stor da første trailer ble sluppet. Men det var derimot noe som gjorde oss litt bekymret. Meryl Streep var nemlig ikke å se i den nye filmen. Det eneste vi så var kun klipp fra den første filmen.

LES OGSÅ: Gladnyhet til fansen: Victoria Beckham overrasket med Spice Girls-reunion!

Det ble derfor stor jubel i redaksjonen - og blant våre lesere - da det ble kjent at Streep visstnok skal være med i den nyeste filmen også.

Ifølge IMDb får vi også se hele gjengen vi ble så godt kjent med i 2008, da Amanda Seyfried (32), Julie Walters (67), Colin Firth (57), Pierce Brosnan (64), Stellan Skarsgård (66), Christine Baranski (65) og Dominic Cooper (39) er på rollelisten, også denne gangen.

I tillegg vil også kjente navn som Lily James (29) og selveste Cher (71) være med i den nye filmen.

De klassiske ABBA-sangene vil også gjøre et comeback, og sanger som ikke kom med i den første filmen skal visst nok få skinne i film nummer to. Ifølge Deadline skal Abba-medlemmene Benny Andersson (71) og Björn Ulvaeus (73) være produsenter i den nye filmen.

Andersson hadde også en opptreden i «Mamma Mia! The Movie» hvor han sitter nede ved havnen og spiller piano til «Dancing Queen».

Nylig ble det også kjent at Abba kommer med ny musikk. Kanskje det er i forbindelse med den nye filmen? Det hadde vært helt utrolig. Men før vi får vite det, kan vi kose oss med en splitter ny trailer - faktisk den siste som blir sluppet før filmen kommer ut i juli!

LES OGSÅ: Abba gjenforenes på scenen etter 30 år

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer