MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN: Lily James (i midten) har fått rollen som en ung Donna i den nye filmen. FOTO: NTB Scanpix
MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN: Lily James (i midten) har fått rollen som en ung Donna i den nye filmen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Mamma Mia:

Den siste Mamma Mia-traileren er her

Nå er det ikke lenge til premiere!

Publisert

For ett år siden kom nyheten om at Mamma Mia-filmen får en oppfølger: «Mamma Mia! Here We Go Again». Det er ti år siden den første filmen kom ut, så håpet om at det skulle komme en ny, var så å si ikke der.

Gleden var derfor stor da første trailer ble sluppet. Men det var derimot noe som gjorde oss litt bekymret. Meryl Streep var nemlig ikke å se i den nye filmen. Det eneste vi så var kun klipp fra den første filmen.

LES OGSÅ: Gladnyhet til fansen: Victoria Beckham overrasket med Spice Girls-reunion!

Det ble derfor stor jubel i redaksjonen - og blant våre lesere - da det ble kjent at Streep visstnok skal være med i den nyeste filmen også.

Ifølge IMDb får vi også se hele gjengen vi ble så godt kjent med i 2008, da Amanda Seyfried (32), Julie Walters (67), Colin Firth (57), Pierce Brosnan (64), Stellan Skarsgård (66), Christine Baranski (65) og Dominic Cooper (39) er på rollelisten, også denne gangen.

I tillegg vil også kjente navn som Lily James (29) og selveste Cher (71) være med i den nye filmen.

De klassiske ABBA-sangene vil også gjøre et comeback, og sanger som ikke kom med i den første filmen skal visst nok få skinne i film nummer to. Ifølge Deadline skal Abba-medlemmene Benny Andersson (71) og Björn Ulvaeus (73) være produsenter i den nye filmen.

Andersson hadde også en opptreden i «Mamma Mia! The Movie» hvor han sitter nede ved havnen og spiller piano til «Dancing Queen».

Nylig ble det også kjent at Abba kommer med ny musikk. Kanskje det er i forbindelse med den nye filmen? Det hadde vært helt utrolig. Men før vi får vite det, kan vi kose oss med en splitter ny trailer - faktisk den siste som blir sluppet før filmen kommer ut i juli!

LES OGSÅ: Abba gjenforenes på scenen etter 30 år

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer