Meghan og Harry

Den spesielle gesten vitner om at de er tatt inn i varmen igjen

Prins Harry og hertuginne Meghan strålte om kapp i den kongelige gudstjenesten.

MEGHAN OG HARRY: Ekteparet har valgt å gå ut av rollen som offisielle medlemmer av den britiske kongefamilien, men er på plass i London for å hylle dronning Elizabeth - Harrys farmor - i anledning de 70 år på tronen. FOTO: NTB
MEGHAN OG HARRY: Ekteparet har valgt å gå ut av rollen som offisielle medlemmer av den britiske kongefamilien, men er på plass i London for å hylle dronning Elizabeth - Harrys farmor - i anledning de 70 år på tronen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange av oss som har fryktet at vi aldri mer kom til å se prins Harry (37) og kona hertuginne Meghan (40) i offisielle sammenkomster med de øvrige medlemmene av det britiske kongehuset.

Etter at de to valgte å forlate England, og gå ut av rollen som offisielle medlemmer av det britiske kongehuset i på nyåret i 2020, har det mildt sagt vært furore å spore blant ekteparet og de britiske mediene - spesielt etter at de har åpnet opp avgjørelsen for avgangen i flere kontroversielle intervjuer i USA.

De har ikke vært å se på britisk jord sammen på over to år.

Mange rynket på nesen da det bare var prins Harry som dukket opp i farfar prins Philips begravelse i april 2021. Men den da høygravide hertuginnen ønsket ikke å reise over Atlanteren, for å ta farvel med mannen som hadde betydd så mye for ektemannen hennes.

Smilende og opplagt

Knappe to måneder senere kom parets andre barn, Lilibet, til verden - og man kan konkludere med at naturlige årsaker satte en stopper for at Meghan den gang valgte å reise til England.

Men i forbindelse med dronning Elizabeths (96) feiring av hele 70 år på tronen, som gikk av stabelen 2. juni 2022, er hele prinsefamilien tilbake fra USA - til stor glede for jubilanten og de øvrige medlemmene av kongefamilien.

STRÅLER: Prins Harry og hertuginne Meghan på vei inn til gudstjenesten i London. FOTO: NTB
STRÅLER: Prins Harry og hertuginne Meghan på vei inn til gudstjenesten i London. FOTO: NTB Vis mer

Spesielt barna har gitt uttrykk for at de synes det er stas at «tante» Meghan er tilbake i England, og det ble tatt flere sjarmerende bilder av hertuginnen sammen med dronning Elizabeths oldebarn under Trooping the Colour dagen før gudstjenesten.

Det var et smilende og opplagt ektepar som tok seg god tid til å vinke til de fremmøtte utenfor Saint Paul's Cathedral i London fredag formiddag.

De benyttet også anledningen til å slå av en lang prat med en av foretterne utenfor katedralen.

Fikk plass på andre rad

Dronningen selv måtte stå over gudstjenesten på grunn av dårlig helse, men alle de øvrige familiemedlemmene var på plass.

Ekteparet Meghan og Harry ble plassert på andre rad, sammen med Harrys kusiner prinsesse Eugenie (32) og prinsesse Beatrice (33), samt deres ektemenn Jack Brooksbank og Edoardo Mapelli Mozzi.

Dette vitner om at til tross for at de siste to årene har vært turbulente for Meghan og Harry, og den britiske kongefamilien, er de heldigvis en del av storfamilien.

ANDRE RAD: Meghan og Harry fikk plass på andre rad, som vitner om at de er inkludert i den britiske kongefamilien - til tross for at de har gitt avkall på sin offisielle rolle. FOTO: NTB
ANDRE RAD: Meghan og Harry fikk plass på andre rad, som vitner om at de er inkludert i den britiske kongefamilien - til tross for at de har gitt avkall på sin offisielle rolle. FOTO: NTB Vis mer

Både Meghan og Harry har nære bånd til Beatrice og Eugenie.

Feiringen av dronningens 70 år på tronen varer fire dager til ende, og vi kommer garantert til å se mer av Meghan og Harry - og forhåpentligvis få glimt av barna Lilibet og Archie - i dagene som kommer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer