David Beckham

Den tidligere fotballhelten viser ny side av seg selv

– Wow, pappa. Jeg er imponert, skryter sønnen Romeo.

DAVID BECKHAM: David og Victoria Beckham er ikke redd for å dele private øyeblikk, og i en video fra april 2023 byr de rikelig på. Her fra «British Fashion Awards» i 2014. FOTO: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB
DAVID BECKHAM: David og Victoria Beckham er ikke redd for å dele private øyeblikk, og i en video fra april 2023 byr de rikelig på. Her fra «British Fashion Awards» i 2014. FOTO: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

David Beckham regnes en av tidenes beste og mest berømte fotballspillere og selv om det begynner å bli noen år siden han var aktiv på gresset for Manchester United, har han for lengst gått inn i fotballhistorien.

Lenge var han også en av verdens mest ettertraktede ungkarer, og til slutt var det eks-Spice Girl Victoria Adams som gikk av med seieren. I bryllupet på slottet Luttrellstown i Irland for drøyt 20 år siden hadde paret hele 500 gjester. For å beskytte seg mot verdenspressen solgte de bilderettighetene til kjendisbladet OK!, for den nette sum av 12,5 millioner.

KK har tidligere skrevet om Victorias Beckhams suksess som designer, og Beckham-familien legger stadig ut familiebilder der de heier på hverandre, enten det er på catwalken, på fotballbanen eller på ferier.

Parets førstefødte sønn bærer det geografiske navnet Brooklyn, og har gjort seg bemerket både som modell og fotograf. Parets øvrige sønner heter Romeo og Cruz, mens datteren heter Harper.

Ukjent hobby

Victoria og David er ikke redde for å vise sine følelser for hverandre og legger stadig ut små videoer av livet sammen. Victoria har blant annet smugfilmet ektemannen, røpet at David har prøvd å få henne på ryggen i årevis, samt fortalt at Davids nattlige besettelse holder på å ta livet av henne.

I en ny video i april 2023 viser den tidligere fotballproffen seg fra en sårbar side, når han er med kona og datteren Harper på salsatrening:

– Jeg og David og Harper skal på salsatrening, sier Victoria, for anledningen kledd i tights og høye hæler.

– Jeg kan ikke vente med å lære David Beckham salsa.

Hun dokumenterer flittig allerede fra parkeringshuset, der den tidligere fotballproffen prøver å ligge i forkant av hendelsene ved å øve mellom bilene.

Selv ser Viktoria ut til å være stø i faget, med rullende hoftebevegelser og godt fotarbeid.

Vel inne på kurset mener Victoria at David og Harper er flau over antrekket hennes:

– Men jeg skal vise dem hvordan det gjøres!

Selv tygger David heller nervøst på tyggegummien, og etter en kort analyse konkluderer han med at underkroppen og overkroppen har ulik salsa-kompetanse.

Når Victoria spør om han har vanskelig for å slippe seg løs, svarer han:

– Ja, litt.

Overrasker

Men det kan virke som om han har tatt med seg det gode fotarbeidet fra fotballbanen. Snart øver han nonchalant på trinnene med en kopp i hånden, og i en forrykkende video ser man paret svinge seg.

At Victoria er en kløpper på dansegulvet etter tiden i Spice Girls kommer ikke som noen overraskelse. Og kanskje hjalp det at paret var på kurset alene, uten andre nysgjerrige tilskuere, for snart svinger også David seg i avanserte trinnkombinasjoner som inkluderer både vendinger, tilbakesteg og synkroniserte dobbeltsteg.

Imponert over faren

Reaksjonen har ikke latt vente på seg, og da Victoria la ut videoen på sin Instagramkonto, skrev sønnen Cruz:

– Det beste jeg har sett i mitt liv.

Også David har delt videoen, og får mye skryt for prestasjonene sine. Victoria kommenteter «Nobody puts Baby in a corner», med klar referanse til Dirty dancing-filmen, mens sønnen Romeo skriver:

– Wow, pappa. Jeg er imponert.

Det som kanskje er mer overraskende er at David Beckham har en hobby man kanskje ikke forbinder med middelaldrende menn – og det er den som har fått kona til å rive seg i håret.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer