Christie Brinkley

Den tidligere supermodellen slår til igjen!

Det er 38 år siden vi for første gang så Christie Brinkley på coveret av Sports Illustrated. Nå gjør hun det igjen, sammen med døtrene Sailor (18) og Alexa (31).

CHRISTINE BRINKLEY: Christie Brinkley (63) er nok en gang å se på coveret av Sports Illustrated. Men denne gangen har hun også med seg sine to døtre!  Foto: Rex Features
CHRISTINE BRINKLEY: Christie Brinkley (63) er nok en gang å se på coveret av Sports Illustrated. Men denne gangen har hun også med seg sine to døtre! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at den tidligere supermodellen, Christie Brinkley (63), holder seg vanvittig godt! Ja, det kan nesten være vanskelig å skille Brinkley fra dagens supermodeller i 30-årene - bare se her

Og selv om de fleste av oss kanskje ville lagt modell-karrieren på hylla etter fylte 60 år, overrasker 63-åringen, som gjennom årene har fått mye oppmerksomhet for sin ungdommelige figur, nok en gang. For det er ikke ofte vi har sett kvinner over 60 år pryde forsiden av det populære magasinet Sports Illustrated. Vel, 2017 ble året dette skulle skje. 

Og det kan se ut som det er tydelige gener i Brinkley-familien, for hun stiller nemlig ikke opp alene. På coveret ser vi henne sammen med døtrene Sailor (18) og Alexa (31), som begge har delt den store nyheten på Instagram: 

«Jeg har hatt problemer med mitt kroppsbilde siden jeg kan huske. Jeg vokste opp uten å elske hvordan jeg så ut og følte jeg ble holdt igjen på grunn av det. Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid følt det slik, men jeg gikk gjennom flere vanskelige faser. Heldigvis hadde jeg en familie som elsket meg og venner som fikk meg til å le. Likevel hadde jeg alltid noe å plukke på da jeg så meg i speilet. Min kropp og jeg har vært gjennom det meste, men nylig har jeg blitt fri. Jeg er frisk, sunn og lykkelig. Jeg har lært meg å elske kroppen min og jeg trenger ikke å være en størrelse null for å tro på meg selv. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for at jeg er inkludert i årets Sports Illustrated Swimsuit Issue!», skriver Sailor til sitt Instagrambilde

LES OGSÅ: Vi jubler over at «Sports Illustrated Swimsuit Issue» nok en gang tenker utenfor boksen

Men Christie takket ikke ja på stående fot til å være på coveret igjen, I et intervju med People forklarer hun at hun måtte tenke seg om to ganger før hun bestemte seg. 

- Min første tanke var: «I min alder? Aldri i verden!». 

Videre innrømmer hun til magasinet at hun ofte kjemper mot sin egen usikkerhet, men håper denne shooten vil føre til en debatt om aldersdiskriminering i bransjen. (Psst: Skjønnhetsproduktet supermodell Miranda Kerr ikke klarer seg uten)

- Vi bor i et land som er veldig aldersdiskriminerende hvor folk elsker å sette deg i små bokser. Personlig tenkte jeg at om jeg stilte opp på dette, ville jeg omdefinere tallene og fjerne noe av frykten for aldring, sier hun.  

SUPERMODELL: Her er Christie Brinkley i 1979. Foto: Ap
SUPERMODELL: Her er Christie Brinkley i 1979. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Elle Macpherson (52) deler hemmeligheten bak «The Body»

Det er hele 38 år siden Brinkley for første gang var å se på coveret av Sports Illustrated. Året var 1979 og hun ble så populær at magasinet valgte å bruke henne igjen i 1980 og 1982. 

Men det er ikke bare mamma-Brinkley som har gjort suksess som modell. Datteren Sailor Lee (som også er å se på coveret av februar-utgaven av Sports Illustrated) har de siste årene tatt etter sin mor.

18-åringen har blant annet vært å se i magasinet Seventeen, og har i tillegg vært modell i flere moteshow. Pssst: Vil Kaia Gerber (14) ta over motetronen fra mamma Cindy Crawford?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer