Alexandra Av Hanover

Den ukjente Monaco-søsteren Alexandra tar verden med storm

Alles øyne var rettet mot den vakre 16-åringen.

Publisert
Sist oppdatert

Et av årets festligste høydepunkt i Monaco gikk nylig av stabelen da det tradisjonsrike veldedighetsballet «Bal de la Rose» ble avholdt i Monte-Carlo i midten av mars. Alt som kan krype og gå av sosietet er invitert, og på gjestelisten sto blant andre designer Karl Lagerfeld (82) og modell Victoria Silvstedt (41) – i tillegg til medlemmene av Monacos fyrstehus selvfølgelig.

Både fyrst Albert (58) og hans søster prinsesse Caroline (59) kastet glans over veldedighetsfesten, og det samme gjorde hennes flotte barn Charlotte (29), Pierre (28) og Andrea Casiraghi (31). Men det var yngstedatteren Alexandra av Hanover (16) som alles øyne var rettet mot denne kvelden.

Den flotte 16-åringen debuterte på roseballet i en kreasjon fra Chanel, og det samme gjorde hennes mor og halvsøster. Det må nok være en noe overveldende erfaring å være med på et slikt storslått ball for første gang, men heldigvis hadde Alexandra god støtte i halvsøster Charlotte og svigersøsteren Beatrice Borromeo (30). Det var god stemning mellom Alexandra og halvbroren Pierres kone Beatrice, og de benyttet blant annet anledningen til å ta seg en liten svingom sammen for fotografene.

Alexandras far er prins Ernst August (62) av Hanover, som på papiret fremdeles er gift med prinsesse Caroline, men de to er ikke blitt sett offentlig sammen siden 2009.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kom uten «plus one»

Charlotte Cashiragi kom også uten «plus one» på roseballet. Hun hadde latt kjæresten Lamberto Sanfelice (41) være hjemme. I fjor deltok hun på eventet med sin daværende samboer Gad Elmaleh (44). De to gikk hver til sitt i fjor høst.

Heller ikke Charlotte og Alexandras onkel, fyrst Albert, hadde med seg kona prinsesse Charlene. Dette er andre år på rad den flotte tobarnsmoren glimrer med sitt fravær – men etter all sannsynlighet var hun hjemme med tvillingbarna Jacques og Gabriella (1).

GOD STEMNING: Alexandra og svigersøster Beatrice Borromeo er gode venninner, og tok seg en liten svingom for fotografene. Til høyre står Charlotte Casiraghi og til venstre er Beatrice' ektemann Pierre Casiraghi. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Alexandra og svigersøster Beatrice Borromeo er gode venninner, og tok seg en liten svingom for fotografene. Til høyre står Charlotte Casiraghi og til venstre er Beatrice' ektemann Pierre Casiraghi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tema for kvelden var inspirert av president Obamas reise til Cuba tidligere i mars – som første amerikanske president på 88 år. Kubanske rytmer, fargerike detaljer og Che Guevara-pynt gikk igjen under veldedighetsfesten, og de rike og vellykkede danset til de tidlige morgentimer.

Det var prinsesse Grace av Monaco (1929 – 1982) som i 1954 tok initiativ til «Bal de la Rose», for å samle inn penger til veldedighetsfondet «Princess Grace Foundation». For å gi det en ekstra liten «touch» valgte hun å linke forskjellige typer roser til forskjellige type land, og er siden blitt en viktig tradisjon for å bevare prinsessens minne. Se flere bilder fra festlighetene øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer