Pippa Midddleton

Den vakre bruden Pippa gjenbrukte øredobbene hun bar i storesøsterens bryllup

Hertuginne Kates lillesøster strålte i spesialdesignet brudekjole. Se flere bilder nederst i saken!

PIPPA BRYLLUP: Hertuginne Kates lillesøster Pippa Middleton bar de samme Robinson Pelham-øredobbene i sitt eget bryllup i mai som hun hadde på seg under søsterens bryllup i 2011. Foto: NTB Scanpix
PIPPA BRYLLUP: Hertuginne Kates lillesøster Pippa Middleton bar de samme Robinson Pelham-øredobbene i sitt eget bryllup i mai som hun hadde på seg under søsterens bryllup i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag 20. mai var det duket for royal bryllupsstemning i England da hertuginne Kates (35) lillesøster Pippa Middleton (33) giftet seg med forretningsmannen James Matthews (41) i St. Marks-kirken i Englefield. (PSST: Denne jenta må ha vært tidenes sureste blomsterpike!)

Forventningene til hvordan Pippas brudekjole kom til å se ut var skyhøye i forkant av det som omtales som «The Wedding of the Year» i Storbritannia, og den flotte 33-åringen så fantastisk vakker ut i den spesialsydde brudekjolen fra den britiske designeren Giles Deacon, brudeslør fra britiske hattemaker Stephen Jones og en kledelig diamanttiara designet av smykkedesigner Robinson Pelham. På bena hadde hun Manolo Blahnik-hæler, skriver The Telegraph.

Det er ingen tvil om at Pippa har fulgt brude-reglen «Something old, something new, something borrowed and something blue» da hun skulle forberede bryllupsantrekket - for i ørene hadde hun gått for de samme dråpeformede perleøredobbene som hun bar da hun var forlover i storesøster Kates bryllup i april 2011. Også disse er designet av Robinson Pelham.

EVENTYRBRYLLUP: Til tross for at Pippa Middleton ikke er kongelig, var det uten tvil et ekte royalt sus over bryllupet mellom henne og James Matthews! Her deler de sitt første kyss som mann og kone med gjestene og de fremmøtte utenfor St Marks-kirken i Englefield i Vest-London lørdag 20. mai. Foto: NTB Scanpix
EVENTYRBRYLLUP: Til tross for at Pippa Middleton ikke er kongelig, var det uten tvil et ekte royalt sus over bryllupet mellom henne og James Matthews! Her deler de sitt første kyss som mann og kone med gjestene og de fremmøtte utenfor St Marks-kirken i Englefield i Vest-London lørdag 20. mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: James Middleton droppet ut av skolen for å satse på festing og marshmallows

Hertuginne Kate ble droppet som forlover

Både Kate og Pippa er tilhengere av de klassiske Robinson Pelham-smykkene, og hertuginne Kate bar selv øredobber utformet av den britiske smykkedesigneren da hun giftet seg med prins William (34) i 2011.

Hertuginne Kate, som hadde ansvar for brudepikene og brudesvennene under bryllupet, bar en kledelig gammelrosa Alexander McQueen-kjole, hatt fra hattemaker Jane Taylor og øredobber fra smykkedesigner Kiki McDonough. Hun hadde dessverre ikke fått den gjeve oppgaven med å være Pippas forlover slik lillesøsteren var for henne da man, ifølge Daily Mail, var redd for at hun kom til å stjele oppmerksomheten fra Pippa på hennes store dag.

Men, det skal mye til å stjele glansen fra bruden, og det var naturlig nok Pippa og ektemannen James som sto i fokus. Pippas tantebarn prins George (3) og prinsesse Charlotte (2) var et naturlig valg som brudesvenn og brudepike, og så fantastisk søte ut i antrekk fra det spanske klesmerket Pepa & Co. 

TOK ANSVAR: Hertuginne Kate passet på brudepikene og brudesvennene under lillesøsterens bryllup.  Foto: NTB Scanpix
TOK ANSVAR: Hertuginne Kate passet på brudepikene og brudesvennene under lillesøsterens bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Stjel rojalstilen: Hertuginne Kate av Cambridge

Prins Harry snek inn kjæresten på bryllupsfesten

Også prins William og hans bror prins Harry (32) var gjester i bryllupet, men prins Harrys nye kjæreste, den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (35), måtte nøye seg med å delta på den private bryllupsfesten på kvelden.

Hun ble, ifølge Daily Mail, sneket inn på festen av prins Harry som selv hentet henne på Engelfield House, hvor hun ventet mens seremonien tok sted. Ifølge britisk etikette kan nemlig ikke medlemmer av kongehuset ha med seg sine utkårede på offentlige tilstelninger før de har fått ring på fingeren.

LES OGSÅ: Prins Harrys nye kjæreste Meghan Markle er blitt mest Googlet i 2016

Den private bryllupsfesten ble holdt hjemme hos Pippas foreldre Carol (62) og Michael Middleton (67), og ifølge Daily Mail var 350 gjester invitert til festlighetene i deres eksklusive Pease Hill-hjem. Blant gjestene var også prins Harry og prins Williams kusine prinsesse Eugenie (27) og kjæresten Jack Brooksbank. Se flere bilder fra bryllupsseremonien under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer