Victoria Beckham:

Denne (billige) ansiktskremen er Victorias favoritt

Kan kjøpes på matbutikken til rundt 100-lappen!

VICTORIA BECKHAM: Det er ikke bare luksus- og designervarianter Victoria Beckham faller for. Foto: NTB
VICTORIA BECKHAM: Det er ikke bare luksus- og designervarianter Victoria Beckham faller for. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi får vel aldri nok av «The Beckhams», gjør vi vel? Selv om det begynner å bli en god stund siden David Beckham (48) var aktiv fotballspiller på Manchester United, har ikke akkurat oppmerksomheten rundt verken ham eller kona Victoria (49) avtatt med åra.

Vi kunne skrevet om dette stjerneparet opp og ned i mente. Noe KK for så vidt nesten også har gjort:

Vi har vært innom hennes suksess som designer, om hvor oppgitt hun til tider kan være over mannens besettelse og ikke minst hennes evne til å gang på gang stjele all oppmerksomhet på Instagram med nye bilder.

Det meste er av interesse: Enten om det er av henne selv med et artig påfunn av noen sko, eller om det er koselige familiebilder der de heier på hverandre - på catwalken, på fotballbanen eller på ferier.

Et grundig innblikk

Fansen ble ikke akkurat i mindre ekstase da de tidligere i høst slapp dokumentarserien Beckham på Netflix, hvor man som seer får bli med på hele Davids reise fra beskjedne kår til å bli et globalt fotballikon. Lenge var han også en av verdens mest ettertraktede ungkarer, og det har ikke manglet på friere.

Til slutt var det eks-Spice Girl Victoria Adams som gikk av med seieren, og i bryllupet på slottet Luttrellstown i Irland for drøyt 20 år siden hadde paret hele 500 gjester. For å beskytte seg mot verdenspressen solgte paret bilderettighetene eksklusivt til kjendisbladet OK!, for den nette sum av 12,5 millioner.

I dokumentaren får man også et grundig innblikk i hvordan paret møttes, den enorme oppmerksomheten de fikk fra verdenspressen og hvordan livet deres er i dag som en familie på seks.

FINN DET FREM: Før du bruker vintertøyet, bør det undersøkes grundig. Video: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Fansen vil åpenbart vite alt om dem, inkludert oss. Derfor ble vi nokså glad da vi så at Victoria nå deler noe så spennende som sine favoritter i toalettmappa.

Koster rundt 100 kroner

For det er vel ikke til å stikke under en stol at den tidligere Spice Girls-stjerna oftest går for en luksuriøs stil. Hun har sansen for både klær, tilbehør og skjønnhetsprodukter som tilhører en høyere prisklasse.

BUDSJETTFAVORITT: Dette er kremen som Victoria Beckham drar fram som en av sine favoritter. Den koster rundt 100 norske kroner. Foto: Weleda
BUDSJETTFAVORITT: Dette er kremen som Victoria Beckham drar fram som en av sine favoritter. Den koster rundt 100 norske kroner. Foto: Weleda Vis mer

Blant annet er hun kjent for sine dyre designervesker og er heller ikke fremmed for å slenge på seg et par svindyre solbriller før hun går ut døra. Det er derfor litt forfriskende å se at også hun kan gå god for lett tilgjengelige budsjettvarianter.

I et ferskt intervju med svenske Damernas Värld drar hun nemlig fram både ansiktskremen «Skin Food» og håndkremen «Pomegranate Regenerating Hand Cream»fra Weleda som store favoritter.

- Jeg liker Weledas produkter. Jeg bruker håndkremen hyppig, samt Skin Food på kroppen. Sistnevnte er spesielt god når jeg kommer tilbake fra en solferie og huden har fått litt farge. Den er så fuktighetsgivende, og jeg liker virkelig at konsistensen er så tykk, sier hun til den svenske avisa og fortsetter:

- Huden blir alltid så tørr etter lange dager i solen og fargen forsvinner fort, men med Skin Food holder fargen lenger.

Her må vi koble på KKs mote- og skjønnhetsansvarlig, Ida Elise Eide Einarsdottir. Hun synes det er gøy å se at en av verdens fremste designere og stilikoner velger budsjettfavoritter.

Ikke minst fordi Victoria Beckham også har sitt eget svært vellykkede skjønnhetsmerke – med langt stivere priser.

– Weledas krem er en klassiker, og manges favoritt – med god grunn. Den passer alle hudtilstander, er tilgjengelig og ikke minst har en snill pris. En såkalt multikrem og en aldri så liten skjult perle.

Einarsdottir opplyser oss om at formularen på denne er uendret siden den først kom på markedet i 1926. Både kjendiser, Rosie Huntington-Whiteley, Rihanna, Adele, Drew Barrymore, Hailey Bieber, og makeupartister elsker denne allround-kremen som kan brukes både i ansikt og på kroppen som fuktighetskrem, highlighter, for å sette øyenbrynene eller på tørre områder som knær, albuer og hæler.

- Jeg har den faktisk alltid i vesken, og har alltid brukt den både på meg selv og datteren min.

BAKTERIEBOMBE: De populære sminkesvampene er i følge hudlege en sopp og bakterie-bombe. likevel bruker mange den skittene svampen i ansiktet, hver dag. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Kontraster

KK har tatt et raskt Google-søk og funnet ut at begge disse produktene kan kjøpes på en rekke butikker og nettbutikker i Norge. De selges også på de fleste helsekostbutikker, samt på diverse apoteker.

Prislappen ligger på rundt 100-130 norske kroner.

I vårt naboland Sverige selges til og med produktene på matbutikken, så dette må vi absolutt kunne si at er et rimelig budsjettips fra selveste Victoria Beckham.

Hun har altså klær og vesker til flere hundre tusener i klesskapet, men bruker ansiktskrem til rundt 100-lappen. Gøy!

Oppfinnsomt

Mange stusset kanskje da parets førstefødte sønn fikk det geografiske navnet Brooklyn, og han har siden gjort seg bemerket både som modell og fotograf. Parets øvrige sønner heter Romeo og Cruz , og paret har i tillegg datteren Harper.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer