Kjent modell:

Denne jenta ble en av verdens mest kjente modeller

Ser du hvem det er?

DEN GANG DA: Hun har gjort enorm suksess som modell og TV-profil, og er definitivt et fjes du har sett, men det er langt ifra lett å kjenne henne igjen på dette gamle bildet... FOTO: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Hun har gjort enorm suksess som modell og TV-profil, og er definitivt et fjes du har sett, men det er langt ifra lett å kjenne henne igjen på dette gamle bildet... FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hun ble født i byen Bergisch-Gladbach i Tyskland 1973, og startet modellkarrieren som 18-åring etter å ha vunnet en konkurranse.

Den internasjonale berømmelsen kom da hun flyttet til New York noen år senere. Da havnet hun nemlig på forsiden av Sports Illustrateds berømte badetøy-utgave og begynte å jobbe som «engel» for selveste Victoria's Secret!

Ifølge britiske Vogue var stjernen å se på undertøysgigantens catwalk i hele 13 år før hun bestemte seg for å legge vingene på hylla i 2010.

I årene siden har hun hovedsakelig jobbet som programleder for suksessen «Project Runway», og så nylig som i desember skapte blondinen overskrifter da det ble kjent at hun har forlovet seg med sin 16 år yngre kjæreste; artist Tom Kaulitz fra rockbandet Tokio Hotel.

Gjetter du hvem vi snakker om? Jepp, det er Heidi Klum!

I dag har hun definitivt superstjernestatus, men – som det er med alle kjendiser – var det en tid hvor hun bare var en helt vanlig jente.

Dét har Heidi ved flere anledninger understreket selv, blant annet da hun delte et barndomsbilde på Twitter som mange nok kan kjenne seg igjen i; det var nemlig fra det som ser ut til å være en «goth»-fase hun gikk gjennom som niåring.

På bildet har modellen farget hår (rødt og grønt!) og mørk leppestift, og det er lite som minner om kvinnen vi kjenner fra moteblader og TV-ruta.

Sjekk forskjellen under!

LES OGSÅ: Nicole Kidman er ugjenkjennelig på dette gamle bildet

Denne jenta ble en av verdens mest kjente modeller
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer