Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara:

Denne kjekkasen får mye oppmerksomhet om dagen – ser du hvilken superstjerne han er sønnen til?

Vakte oppsikt da han var med sin berømte mor på rød løper.

KJENDISSØNN: 26 år gamle Manolo har arvet morens slående utseende. FOTO: NTB Scanpix
KJENDISSØNN: 26 år gamle Manolo har arvet morens slående utseende. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hvem skulle tro at Sofia Vergara har en 26 år gammel sønn? Den smellvakre «Modern Family»-stjernen giftet seg med barndomskjæresten Joe Gonzalez som 18-åring, og ble mor ett år senere da sønnen Manolo kom til verden.

– Jeg ble alenemor veldig tidlig, og det som fikk meg opp av sengen hver dag, var at jeg hadde motivasjonen jeg trengte for å tjene penger. Jeg ville kunne gi sønnen min alt han trengte, sa skuespillerinnen til spanske Hola! i 2017.

Som alle mødre har hun også benyttet flere anledninger til å skryte av sønnen (som forøvrig er hennes eneste barn).

Dét gjaldt også da hun besøkte The View i fjor; da hadde hun kort tid før tatt med seg Manolo på Emmy-utdelingen hvor hun mente han så ut som en «gammeldags filmstjerne» i smokingen sin – og hun var ikke alene om å prise sønnens utseende.

BLE NETTSENSASJON: Bildene av Sofia Vergara og sønnen Manolo fra Emmy-utdelingen i 2017 gikk som en farsott på sosiale medier. FOTO: Scanpix
BLE NETTSENSASJON: Bildene av Sofia Vergara og sønnen Manolo fra Emmy-utdelingen i 2017 gikk som en farsott på sosiale medier. FOTO: Scanpix Vis mer

Det kokte nemlig på sosiale medier da bildene fra rød løper, som viste Manolo og hans perlehvite smil ved siden av moren, av ble postet på nettet.

«Jeg trenger svar umiddelbart: Er Manolo Vergara singel?», «Manolo, vil du gifte deg med meg?», «Hvis ikke Manolo Vergara er det eneste du tenker på i dag, så så du ikke på Emmys i går», lød noen få av kommentarene som haglet inn på Twitter.

Nå har det gått ett år, men oppmerksomheten rundt den unektelig flotte 26-åringen har fortsatt ikke løyet.

I skrivende stund har kjekkasen 380 000 ivrige følgere på Instagram, og tallet stiger daglig. I tillegg gjør Manolo det bra som modell – han har blant annet gjort en bildeserie for magasinet Paper – og ifølge filmdatabasen IMDb har han også tatt noen småjobber som skuespiller.

Mon tro om at han etter hvert tar opp konkurransen med sin verdensberømte mor og blir filmstjerne på heltid?

LES OGSÅ: Eminems datter, Hailie, har blitt 22 år gammel

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer