Denne kvinnen er visstnok Brad Pitts nye kjæreste

Og hjerter knuser verden rundt...

EVIG KJEKKAS: Brad Pitts sjarm har tålt tidens tann bedre enn de fleste – nå skal filmstjernen være av markedet! FOTO: Scanpix
EVIG KJEKKAS: Brad Pitts sjarm har tålt tidens tann bedre enn de fleste – nå skal filmstjernen være av markedet! FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt startet skuespillerkarrieren allerede da han var 24 år gammel i 1987 – den gang i et utall reklamer og biroller. Har du for eksempel sett ham i denne Pringles-reklamen?

Nå, 32 år senere, er han mer ettertraktet enn noensinne; tidligere i år beviste han nok en gang hvorfor han er en av Hollywoods storfavoritter i Quentin Tarantinos «Once Upon a Time in Hollywood».

Neste års Oscar-nominasjoner er foreløpig ikke offentliggjort, men «Once Upon a Time in Hollywood» er spås å vinne stort.

Det går altså bra på karrierefronten for Brad Pitt – og nå ryktes det at privatlivet har samme kurs!

Denne uken meldte nemlig UsWeekly at han skal ha funnet lykken med smykkedesigner og spiritell healer Sat Hari Khalsa (50). Spekulasjonene rundt duoen ble først sparket i gang da de ble sett sammen på en galla i Los Angeles i fjor.

Se bilde av Khalsa og Pitt:

LES OGSÅ: Se, så lik Brad Pitt har vært eks-kjærestene sineIfølge kilder skal forholdet foreløpig ikke være så seriøst, men Khalsa er «svært spesiell» for Pitt.

– Hun er veldig sterk av natur og har et nydelig sinn. Det er dét han er tiltrukket av, uttaler kilden om filmstjernens nye flamme.

Angivelige flamme, i alle fall – kort tid etter at nettstedet delte nyheten, kontret nemlig E! og påsto at duoen bare er nære venner.

Vi venter i spenning på en avklaring fra hovedpersonene selv...

Rykteflommen kommer forøvrig tre år etter at Pitt og kjæresten gjennom 14 år (og kona gjennom to), Angelina Jolie, gikk hver til sitt. Det tidligere paret har seks barn sammen.

LES OGSÅ: Dette innbærer skilsmissegrunnen «irreconcilable differences»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer