Mette-marit

Denne Mette-Marit-videosnutten har du aldri sett før

13 år og på konsert - avslørt på NRK.

METTE-MARIT: Den fremtidige kronprinsessen er 13 år, og gir alt under a-ha-konserten som blir avholdt i Kristiansand 30. januar 1987. Slottet bekrefter at kronprinsessen var på konserten. Foto: Skjermdump NRK / Monster
METTE-MARIT: Den fremtidige kronprinsessen er 13 år, og gir alt under a-ha-konserten som blir avholdt i Kristiansand 30. januar 1987. Slottet bekrefter at kronprinsessen var på konserten. Foto: Skjermdump NRK / Monster Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager går den Monster-produserte TV-serien «Datoen» på NRK, og da undertegnede nylig så episoden med A-ha-medlem Magne Furuholmen (53) fra sesong 1 (se den her) kom hun over noe som varmer et rojalisthjerte helt inn til hjerteroten!

For der, 45 minutter ut i episoden, dukker nemlig Mette-Marit (42) opp! Året er 1987, den fremtidige kronprinsessen er 13 år, og står helt foran i publikum under A-ha-konserten som ble avholdt for nesten nøyaktig 29 år siden - 30. januar - i Gimlehallen i Kristiansand (Kilde: a-ha-live.com)

Jeg sender en sms til kommunikasjonssjef Marianne Hagen (48) ved slottet og også assisterende kommunikasjonssjef ved slottet, Sven Gjeruldsen (54), for å få det opplagte bekreftet - men det er kun Gjeruldsen som svarer.

Kort skriver han tilbake: «Nei, det kan jeg ikke bekrefte». Men kan han avkrefte det?, tenker jeg i mitt stille sinn.

Minuttene går. Men altså, det MÅ jo være Mette-Marit! Plutselig tikker det inn en ny sms, denne gangen fra kommunikasjonssjef Marianne Hagen: «Det kan jeg bekrefte», skriver også hun kort - men godt. Mitt rojalisthjerte bruser over av glede. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer