Karen's Diner

Denne restauranten hater god service

«De ansatte er frekke og manerer er ikke-eksisterende. Kom igjen, spør etter sjefen. Vi utfordrer deg», skriver kjeden på nettsidene sine.

UNDERHOLDNINGSVERDI: Med flere restauranter i Australia og i England, går Karen's Diner viralt på TikTok. Gjestene filmer frekke servitører og dårlig service til god mottakelse fra andre brukere. FOTO: Skjermdump Instagram/@karensdinerofficial
UNDERHOLDNINGSVERDI: Med flere restauranter i Australia og i England, går Karen's Diner viralt på TikTok. Gjestene filmer frekke servitører og dårlig service til god mottakelse fra andre brukere. FOTO: Skjermdump Instagram/@karensdinerofficial Vis mer
Publisert

Internettsensasjonen «Karen» tas til nye høyder. Nå har nemlig restaurantkjeden «Karen's Diner» åpnet dørene, og her kan du forvente dårlig service i form av frekke kommentarer, stygge gloser og uhyggelige blikk fra servitørene. I motsetning til servicen skal du kunne forvente god mat.

Uttrykket «Karen» brukes om en godt voksen kvinne som fremstår privilegert, selvopptatt og som stiller krav utover hva som er passende eller nødvendig i en situasjon. «Karen» har vokst til å bli et uttrykk mange av oss kjenner til i dag.

Gjennom «memes» (kulturelle bilder, videoer eller korte tekster av humoristisk art som spres på nett) har Karen fått et ansikt, med en karakteristisk sveis, alder og væremåte.

– 100 prosent frekke ansatte

Internettfenomenet har fått så godt fotfeste i samfunnet at det nå har åpnet en restaurantkjede i Karens ånd.

Dersom du har lyst til å besøke en Karen's Diner, må du dog regne med å bruke både tid og penger – restaurantkjeden finner du nemlig kun i Australia og England. Både i Manchester, Brisbane, Sydney og i flere storbyer i de to landene kan du nyte den dårlige servicen fra en gjeng med «Karens».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer