Karen's Diner

Denne restauranten hater god service

«De ansatte er frekke og manerer er ikke-eksisterende. Kom igjen, spør etter sjefen. Vi utfordrer deg», skriver kjeden på nettsidene sine.

UNDERHOLDNINGSVERDI: Med flere restauranter i Australia og i England, går Karen's Diner viralt på TikTok. Gjestene filmer frekke servitører og dårlig service til god mottakelse fra andre brukere. FOTO: Skjermdump Instagram/@karensdinerofficial
UNDERHOLDNINGSVERDI: Med flere restauranter i Australia og i England, går Karen's Diner viralt på TikTok. Gjestene filmer frekke servitører og dårlig service til god mottakelse fra andre brukere. FOTO: Skjermdump Instagram/@karensdinerofficial Vis mer
Publisert

Internettsensasjonen «Karen» tas til nye høyder. Nå har nemlig restaurantkjeden «Karen's Diner» åpnet dørene, og her kan du forvente dårlig service i form av frekke kommentarer, stygge gloser og uhyggelige blikk fra servitørene. I motsetning til servicen skal du kunne forvente god mat.

Uttrykket «Karen» brukes om en godt voksen kvinne som fremstår privilegert, selvopptatt og som stiller krav utover hva som er passende eller nødvendig i en situasjon. «Karen» har vokst til å bli et uttrykk mange av oss kjenner til i dag.

Gjennom «memes» (kulturelle bilder, videoer eller korte tekster av humoristisk art som spres på nett) har Karen fått et ansikt, med en karakteristisk sveis, alder og væremåte.

– 100 prosent frekke ansatte

Internettfenomenet har fått så godt fotfeste i samfunnet at det nå har åpnet en restaurantkjede i Karens ånd.

Dersom du har lyst til å besøke en Karen's Diner, må du dog regne med å bruke både tid og penger – restaurantkjeden finner du nemlig kun i Australia og England. Både i Manchester, Brisbane, Sydney og i flere storbyer i de to landene kan du nyte den dårlige servicen fra en gjeng med «Karens».

På nettsidene til burgerkjeden opplyses det om at personalet er det totalt motsatte av hva besøkende gjerne forventer av en restaurant:

«De ansatte er frekke, manerer er ikke-eksisterende og vi er det perfekte stedet for Karen-er overalt for å lufte sitt sinne og misnøye for verden. Kom igjen, spør etter sjefen. Vi utfordrer deg.»

Trender på TikTok

På TikTok har flere brukere besøkt restaurantene, filmet og delt på videodelingstjenesten, som nå har blitt en trend.

Flere besøkende skriver at de ansatte fortjener å vinne Oscar for sine skuespillerprestasjoner forkledd som kravstore og klagete servitører. Restaurantkjeden har nærmere 300 tusen følgere på videodelingstjenesten og deler snutter hyppig fra arbeidshverdagen.

@karensdinerofficial Introducing the Melbourne Karens, we rly do be going around the world 💅🏼 #karensdinerau #karensoftiktok #melbournekarens ♬ оригинальный звук - 🌬️

En TikTok-bruker som besøkte restauranten i Melbourne skriver følgende: «Måtte ærlig talt le, ellers kunne vi ha grått» til en video som har fått en halv million likerklikk.

En bruker har kommentert «Tenk å komme hit når du har en dårlig dag og du ikke vet om konseptet», mens en annen skriver «Jeg er ganske sikker på at datteren min kunne fått jobb her.»

Restauranten påpeker på sine nettsider at de håper gjestene vil få seg en latter under besøket: «Vi hater god service. Rangert som nr. 1 av oss. Dette vil være det morsomste du har opplevd mens du spiser burger noen gang.»

Ut ifra TikToks reaksjoner, kan det se ut til at kjeden har truffet blink.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer